NOVI VIDOVNJAK OTKRIVA SUDBU MALE MEDI: Zakopana je u šumi, 9 km od mesta gde je oteta VIDEO
Foto: Profimedia

tuga

NOVI VIDOVNJAK OTKRIVA SUDBU MALE MEDI: Zakopana je u šumi, 9 km od mesta gde je oteta VIDEO

Planeta -

Nemačka policija priprema novu istragu u slučaju Medlin Meken. Naime, pedesetogodišnji Mihael Šnajder otkrio je policiji "tajnu lokaciju" gde je sahranjena, piše Dejli Mejl. On veruje da je ona "mrtva i sahranjena u šumi 9,5 kilometara od mesta gde je nestala".

Podaci koje je otkrila nemačka agencija BKA nisu dugo objavljivani, a tužilac Hans Kristjian Volters potvrđuje da je u ranijim slučajevima koristio slične metode. Sam Šnajder je ranije imao uspeha u pronalasku nestalih osoba. Tako je u maju uspeo da nađe nestalu Nemicu, kao i tela ubijenog italijanskog para.

Otkrijte kako takva video tehnika i otkrijte lokacije nestalih osoba uključuje gledanje fotografije i pitanja Bogu "je li ovo biće živo ili mrtvo" i potom i proučavanje atlasa i Guglovih karata.

"Takve informacije ne dajem olako i bez stalnog ispitivanja, jer imam najviši nivo odgovornosti na ovom poslu. Nikad ne uzimam novac “, govori vidovnjak Šnajder, inače bivši televizijski izveštač.

Ali, porodica Meken se već opekla, jer ih je 2017. prevarila Suzan Keli, koja je od njih uzela novac tvrdeći da zna "istinu" o tome gde se nalazi Medlin.

Inače, istraga Medinog nestanka dosad je privukla brojne vidovnjake, a njeni roditelji još od 2007. slušaju "verodostojne" savete vidovnjaka. Policija je 2012. otpustila navod stotinjak vidovnjaka i medija. Koštao vas je dva miliona funti, ali bez rezultata.

Medi je nestala iz apartmana u portugalskom gradu Praja da Luz 3. aprila 2007. Tada je imala svega tri godine. Jedan roditelj, kardiolog Geri i medicinska sestra Kejt odmah su digli službe na noge, a to je postao jedan od najpoznatijih i najistraživanijih nestanaka.

Nakon što je portugalska vlada zaključila istragu 2008. godine, Mekenovi angažuju privatnog detektiva. Britanski Skotland Jard ima sopstvenooperaciju, operacija Grendž, jun 2011. godine i istražuje područja i moguće lokacije na kojima se Medi nalazi još traju.

Ali, u maju ove godine otkriveni su novi dokazi koji bi mogli rasvetliti gde je završila Medi. S druge strane, otkriveni su kretanje i telefonski zapisi osuđenog pedofila Kristijana Bruknera. Veruje se kako je upravo on ubio Medi nakon što je oteo iz letovališta.

Upitan gde veruje da je Medi ubijena, inspektor Volters je odgovorio: "U Portugalu. Optimisti smo da će se ovaj slučaj rešiti." Da živa, Medlin Meken imala je 17 godina.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track