SUNČANJE KOJE JE POŠLO PO ZLU Nudisti pobegli u šumu i izgubili se nakon što ih je preplašio jelen a onda su još i popili kaznu
Foto: Printscreen YT/Angel Eul

australija

SUNČANJE KOJE JE POŠLO PO ZLU Nudisti pobegli u šumu i izgubili se nakon što ih je preplašio jelen a onda su još i popili kaznu

Planeta -

Australijske vlasti kaznile su dvojicu nudista kupača zbog kršenja lokdauna povezanog sa kovidom-19, nakon što su, zastrašeni divljim jelenom, utrčali u šumu i izgubili se pa je morala da ih spasava hitna služba.

Taj incident se odmah proširio po društvenim mrežama.

Dvojica muškaraca bila su među 44 osobe koje su za vikend kažnjene zbog kršenja ograničenja u Sidneju i okolnim oblastima, odnosno mera koje su imale za cilj suzbijanje širenja visoko zaraznog delta soja korona virusa.

"Prestrašio ih je jelen, otrčali su u nacionalni park i izgubili se", rekao je Mik Fuler, policijski komesar Novog Južnog Velsa, najnaseljenije australijske države, opisujući jučerašnji incident.

"Ne samo da im je bila potrebna pomoć službe za hitne slučajeve i policije da ih spasu, već su obojica dobila kaznu", kazao je on.

Policija je saopštila da su muškarci tražili pomoć nakon što su se izgubili u šumi u blizini zabačene plaže u Rojal nešnel parku, priobalnom području južno od Sidneja, u kojem se nalazi najmanje jedna nudistička plaža.

Ekipe za hitne slučajeve, uz podršku policijskog helikoptera, pronašle su golog 30-godišnjaka koji je nosio ruksak i 49-godišnjaka koji je bio delimično odeven, navela je policija.

Kurir.rs/CNN Travel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track