PRE BIH UMRLA OD STRASTI NEGO OD DOSADE Nekadišnji ministar zdravlja Velike Britanije i ljubavnica napustili supužnike VIDEO
Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

oni već žive zajedno

PRE BIH UMRLA OD STRASTI NEGO OD DOSADE Nekadišnji ministar zdravlja Velike Britanije i ljubavnica napustili supužnike VIDEO

Planeta -

Ljubavnica bivšeg britanskog ministra zdravstva napustila je svog supruga milionera i odlučila javno da nastavi vezu sa Metom Henkokom (42), koji je razrešen dužnosti ministra zdravlja, izjavili su njeni prijatelji za lokalne medije.

Đina Koladanđelo (43) dala je ostavku na mesto pomoćnice ministra zdravlja samo nekoliko sati nakon što je to učinio i sam Henkok, kada je u javnost procureo snimak strastvenog poljupca iz kancelarije dok su na snazi bile stroge mere u borbi protiv pandemije.

I bivši ministar Henkok je nakon 15 godina okončao svoj brak sa suprugom Martom, i to malo pre nego što je afera dospela u javnost, a dvoje preljubnika navodno već žive zajedno.

Koladanđelo je, kako prenosi Dejli Mejl, na društvenim mrežama objavila dva neobična posta: 'Što duže čekaš, poljubac je slađi' i 'Radije bih umrla od strasti nego od dosade'.

Neimenovani izvori tvrde kako je milioner Oliver Tres, vlasnik modnog lanca, ostao skrhan bolom nakon što je saznao za aferu i nakon što ga je supruga ostavila nakon 12 godina braka.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track