BIZARNO: Nije mu dala, pa hteo da je sprži strujom

Nemac dve godine apstinirao

BIZARNO: Nije mu dala, pa hteo da je sprži strujom

Planeta -
Nemac Thilo H. ispričao sudiji da je hteo ubiti suprugu jer dve godine sa njom nije spavao i da joj je karijera bila preča od seksa.

HAMBURG – Nemac Thilo T. (42) iz Hamburga seo je na optuženičku klupu zato što je u februaru ove godine pokušao da ubije svoju suprugu strujom, jer mu je dve godine uskraćivala seks i bila je fokusirana na karijeru.

Naime Thilo se ušunjao u spavaću sobu go. Imao je samo u hulahopke i gumene rukavicama na rukama, piše hrvatski portal 24sata.hr.

Žena je počela da vrišti od strujnog udara, ali je nekako uspela da stigne do prekidača i isključi struju.

Potom su mirno razgovarali. Tihilo je uzeo ranac i otišao iz kuće u nameri da sakrije oružje kojim je pokušao ubistvo. Nije mu uspelo ni da izvrši samoubistvo skokom u jezero, jer ga je sticajem okolnosti spasao prijatelj.

Thilo je uhapšen, a sudiji je ispričao da je oružje napravio sam, da je u ranac stavio akumulator na koje je povezao elektrode koje je ženi stavio na ruke.

Tokom suđenja ispričao da mu je u braku bilo lepo, da je dobio dvoje dece za koje je on morao da brine jer je žena jurila karijeru, što ga je nerviralo, a suprugu je hteo da ubije jer dve godine nisu spavali zajedno.

Ubistvo motivisano novcem, a ne seksomZa razliku od Thia tužioci smatraju da razlog ubistva leži u novcu a ne seksu. Naime Thiova supruga ima životno osiguranje vredno 190.000 evra, a na pitanje zašto je baš obukao hulahopke Thilo je rekao:

- Htela me je napustiti i odvesti naše sinove. Trebao sa biti agresivan kako bi je ubio. Hulahopke su seksulani stimulans rekao je mirno Thio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track