PAZI DA TE NE OGREBE! Džinovska 3D mačka osvanula na bilbordu u Tokiju: Proteže se, maše repom i mjauče VIDEO
Foto: Printscreen Twitter/@cross_s_vision

ATRAKCIJA

PAZI DA TE NE OGREBE! Džinovska 3D mačka osvanula na bilbordu u Tokiju: Proteže se, maše repom i mjauče VIDEO

Planeta -

Džinovska 3D mačka pojavila se na bilbordu u Tokiju ljupko se nadvijajući nad jednom od najprometnijih železničkih stanica u gradu.

Prikazana između raznih oglasa, hiperrealistična mačka doslovno oživljava na zakrivljenom LED ekranu od 155 kvadratnih metara u okrugu Šindžuku. Ekran u rezoluciji 4K prikazuje mačku kako šeta visoko iznad japanske prestonice dok čak i mjauče.

Mačka se "pojavljuje" između 7.00 i 1 sat posle ponoći, a video je osmišljen tako da se menja tokom dana. Umiljata životinja se ujutru prikazuje kako se budi, a do popodneva se vidi kako stoji i mjauče na prolaznike. Uveče legne i zaspi glave naslonjene na šape.

Iako se video zvanično pokreće tek 12. jula, probna prikazivanja se emituju od prošlog meseca. "Šindžuku mačka" već je privukla pažnju na mrežama - korisnici smatraju da je slatka i izrazili su svoju zadivljenost tehnologijom.

Za sve one koji ne mogu uživo da se dive ovoj atrakciji, jedna od kompanija koja stoji iza projekta započela je lajvstriming preko jutjuba.U saopštenju za štampu, vlasnici ekrana upozorili su da se 3D efekat može umanjiti u zavisnosti od ugla gledanja.

Reklamni pano je stacioniran preko istočnog izlaza železničke stanice Šindžuku, područja poznatog kao prometni tržni i poslovni centar. Prema veb lokaciji pokrenutoj za prikazivanje, 190.000 ljudi prolazi pored ekrana svakog radnog dana.

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track