NEMICA DOBILA NA LUTRIJI ALI ZABORAVILA DA PROVERI TIKET: Listić vredan 33 MILIONA evra nosila u tašni nedeljama! Sada menja život
Foto: Profimedia / Martin Barraud

sada je milionerka

NEMICA DOBILA NA LUTRIJI ALI ZABORAVILA DA PROVERI TIKET: Listić vredan 33 MILIONA evra nosila u tašni nedeljama! Sada menja život

Planeta -

Predstavnici lutrije otkrili su da je jedna ženau Zvaničnici lutrije kažu da je jedna žena u Nemačkoj nedeljama nosila dobitnu kartu u tašni, a da nije ni znala da vredi oko 33 miliona evra (39 miliona dolara).

Kako su saopštili u sredu, 45-godišnja žena jedina koje je jedina dobitnica izvlačenja 9. juna, imal aj etačnih sedam pogodaka na listiću nemačke lutrije, preneo je AP.

"I dalje mi se vrti u glavi pri pomisli da sam nekoliko nedelja neoprezno nosila skoro 33 miliona evra u torbici" rekla je nakopn što je shvatila da je dobitnica.

Majka jednog deteta nasumično je izabrala brojeve na listiću za lutriju od 1,20 evra i ne planira da igra ponovo, rekavši da je dobitak "više nego dovoljan za mog muža, moju ćerku i mene", navela je kompanija njene reči.

Tajkođe je saopšteno da ona planira da svoj pozamašni dobitak iskoristi za zdrav život i učini više za životnu sredinu.

Kurir.rs / AP, Foto: Profimedia / Martin Barraud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track