Odvrnuo muziku do daske pa pobio ženu i decu
Foto: Bild.de

Porodična tragedija u Nemačkoj

Odvrnuo muziku do daske pa pobio ženu i decu

Planeta -
Komšije kažu da se iz njihovog stana često čula buka i svađa, da je suprugu Saskiju tukao, a da su deca - Ismail (4) i Samara (8) vrištala u strahu od oca nasilnika

NOJS - Nemačka policija otkrila je u ponedeljak kasno uveče leševe 26-godišnje žene i njeno dvoje dece od 5 i 8 godina za koje se pretpostavlja da ih je ubio otac porodice koji je u bekstvu.

Tragedija se dogodila u Nojsu, gradu u pokrajini Zapadna Rajna-Vestfalija, objavio je Bild. Za mužem, 35-godišnjim Falahom s, policija ubrzano traga, a u potragu je uključen i helikopter. On je odranije poznat policiji zbog porodičnog nasilja, naoružan je i opasan.

Komšije kažu da se iz njihovog stana često čula buka i svađa, da je suprugu Saskiju tukao, a da su deca - Ismail (4) i Samara (8) vrištala u strahu od oca nasilnika.

Tela mališana i njihove majke pronašli su rođaci koji su zvonili nekoliko puta, ali im niko nije otvarao iako je muzika treštala iz stana.

U strahu da nešto nije u redu pozvali su policiju, koja je potom silom otvorila vrata iza kojih je sačekao stravičan prizor.

Talas porodičnih ubistava u Nemačkoj

Bild podseća i na tragediju s početka avgusta u Dortmundu, gde je troje dece turskog porekla izgorelo u požaru, a istraga ukazuje da je za njihovu smrt kriva njihova 29-godišnja maćeha.Posle te nesreće, u Esenu je jedna majka ubila svoju sedmogodišnju ćerku, a zatim sebe. I prošle sedmice je Nemačku potresla priča o ubistvu dece - tada je jedna Bavarka ubila svoja dva sina, a zatim i sebe a par dana pre toga je jedan 44-godišnji otac, takođe, iz Bavarske, ubio svoja dva sina, od četiri i deset godina, a zatim se obesio.Video možete pogledati ovde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track