BAJDEN POBEGAO OD NOVINARA ZBOG AVGANISTANA: Pitali ga šta je sa Amerima koji su ostali u Kabulu, on im odgovorio opaskom! VIDEO
Foto: EPA / Yuri Gripas / POOL

neodgovorno

BAJDEN POBEGAO OD NOVINARA ZBOG AVGANISTANA: Pitali ga šta je sa Amerima koji su ostali u Kabulu, on im odgovorio opaskom! VIDEO

Planeta -

Bela kuća iznenada je prekinulo video snimak govora predsednika Džoa Bajdena dok je govorio na sastanku o sajber bezbednosti u sredu.

Bajden je govorio samo oko četiri minuta pre nego što je zamolio novinare da odu.

"Zahvaljujem novinarima što su ovde, ali sada ću preći na privatni deo sastanka", zaključio je Bajden.

Video fid Bele kuće o događaju prekinut je odmah nakon što su novinari počeli da postavljaju pitanja, prenosi Brajtbart.

Reporter En-Bi-Si Njuza Piter Aleksander napisao je na društvenim mrežama da je pitao Bajdena šta bi uradio da su Amerikanci i dalje u Avganistanu nakon isteka roka za povlačenje 31. avgusta.

"Ti ćeš biti prva osoba koju ću pozvati", sarkastično je odgovorio Bajden.

Medijske kamere na događaju, koje ne kontroliše Bela kuća, nastavile su da snimaju, prikazujući Bajdenov odgovor.

Čini se da je Bela kuća frustrirana video snimcima koji su postali viralni na Internetu kako Bajden napušta sobu nakon što je držao govor bez mogućnosti postavljanja pitanja novinarima.

Republički nacionalni komitet često šeruje snimke na kojima se Bajden udaljava od vikanja na novinare, sugerišući da neozbiljno ignoriše Amerikance koji su još uvek u Avganistanu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track