POKUŠALA DA SPREČI SUKOB BIVŠEG I SADAŠNJEG MOMKA PA DOBILA METAK U GLAVU Trudnica ubijena na zabavi
Foto: Profimedia

htela je da smiri tenzije

POKUŠALA DA SPREČI SUKOB BIVŠEG I SADAŠNJEG MOMKA PA DOBILA METAK U GLAVU Trudnica ubijena na zabavi

Planeta -

Trudna Šanis Jang (31) poginula je noćas u Njujorku kada je pokušala da spreči sukob između sadašnjeg i bivšeg dečka nakon bejbi šauer zabave koju je organizovala.

Ona je nakon proslave iznosila poklone, kada se u jednom trenutku sa maskom preko lica pojavio njen bivši momak koji je započeo svađu sa njenim sadašnjim dečkom. Trudnica je stala između njih i pokušala je da smiri sukob, međutim, tom prilikom bivši dečko je pucao na nju.

Metak je trudnicu, koja je bila u osmom mesecu trudnoće, pogodio u glavu, a ona je od zadobijenih povreda odmah pala na pod.

Policija je ubrzo došla na lice mesta, a telo trudnice pronašli su između njenog i još jednog parkiranog vozila. Pored tela pronađene su i tri čaure kalibra 40, piše NY Post.

- Čuo sam pucnjeve i kada sam pogledao kroz prozor, video sam policajca koji bespomoćno pokušava da spasi život trudnice. Video sam kako joj daju veštačko disanje i masažu srca, pokušavali su da je spasu, ali nisu uspeli - rekao je jedan od komšija.

Oni su trudnicu odmah prevezli u najbližu bolnicu, međutim, ni njoj, a ni bebi, nažalost, nije bilo spasa.

Komšije su rekle da je Šanis živela sa mlađom sestrom i šestogodišnjom ćerkom, nakon što joj je majka preminula od raka prošle godine.

Kurir.rs/Njujork post/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track