ZAGRLILA JE ĆERKU NAKON SKORO 14 GODINA: Njena devojčica je oteta kada je imala samo 6! Najzad su ponovo zajedno FOTO
Foto: Printscreen/Clermont Police Department

radost

ZAGRLILA JE ĆERKU NAKON SKORO 14 GODINA: Njena devojčica je oteta kada je imala samo 6! Najzad su ponovo zajedno FOTO

Planeta -

Žaklin je kao šestogodišnja devojčica oteta iz porodične kuće, a skoro 14 godina kasnije, najzad je u zagrljaju svoje majke.

Ćerka Anđelike Venses-Salgado, Žaklin Hernandez oteta je iz njihove porodične kuće krajem 2007. godine, a zatim nestala.

Pre tačno dve nedelje, 2. septembra, Anđelika je dobila poruku na Fejsbuku od 19-godišnje devojke koja je tvrdila da je njena ćerka.

Žaklin, koja je sada u Meksiku, zatražila je od svoje majke da se nađu na graničnom prelazu u Laredu u Teksasu 10. septembra, prenosi Pipl.

Anđelika je istog dana kontaktirala policijsku upravu Floride u Klermontu i objasnila im kkao ju je ćerka kontaktirala. Pokrenuta je operacija sa više agencija koje su nadzirale Žaklinin ulazak, i kako bi se uverili da je tinejdžerka koja je prelazila granicu iz Meksika u stvari bila Anđelikina ćerka.

Žaklinin otac, Pablo Hernandez, tražen je zbog otmice iz 2007. godine koju je izdalo Odeljenje za sprovođenje zakona na Floridi. Letak iz tog vremena kaže da je odveo svoju ćerku preko granice u Meksiko.

Na datum sastanka majke i ćerke, Državna bezbednost, američki granični agenti i Policijska uprava Laredo presreli su ih na granici.

Žaklinina dokumenta su proverena, čime je potvrđeno da je reč o devojčici "otetoj od majke 2007.".

Devetnaestogodišnjakinja se tada ponovo sastala sa ushićenom mamom.

Policija tek treba da objavi dodatne detalje o tome kako je Žaklin provela 13 godina daleko od svoje majke i gde se nalazi njen otac.

Kurir.rs/Mirror/People

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track