OVDE JE POLICIJA PRONAŠLA MALU KLEO Detalji nestanka devojčice iz Australije! Komšije: Videli smo ga kako kupuje pelene VIDEO
Foto: Profimedia, EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

18 dana su tragali za njom

OVDE JE POLICIJA PRONAŠLA MALU KLEO Detalji nestanka devojčice iz Australije! Komšije: Videli smo ga kako kupuje pelene VIDEO

Planeta -

Četvorogodišnja Kleo Smit, nakon 18 dana potrage, pronađena je živa i zdrava zaključana u jednoj kući u Australiji.

Svetski mediji objavili su snimak kako devojčicu policajac iznosi u naručju iz kuće.

Takođe, pojavile su se i fotografije kuće.

Australija, Kleo Smit
foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Kada je policija provalila u zaključanu kuću, zatekli su devojčicu, pitali su je kako se zove i ona je rekla Kleo, prenosi BBC.

Australija
foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Nestanak devojčice pokrenuo je veliku potragu iz vazduha, sa mora i sa kopna u čitavoj regiji, a policijski službenici su intervjuisali više od 110 ljudi koji su u noći nestanka devojčice bili u kampu.

Policija se uputila do zaključane kuće u predgrađu Karnarvona, koje se nalazi oko 75 kilometara od mesta gde je Kleo nestala, nakon što su primili 'važne informacije o jednom automobilu'.

Policajci su Kleo pronašli samu u jednoj od soba u kući.

Otprilike u isto vreme 36-godišnji muškarac iz Karnarvona uhapšen je na obližnjem imanju, udaljenom samo sedam minuta vožnje od porodične kuće devojčice i priveden je na ispitivanje, prenosi Dejli mejl.

Komšije su posumnjale da se dešava nešto čudno sa osumnjičenim za devojčicinu otmicu, koji nema nikakve veze sa Kleo ili njenom porodicom, nakon što su ga videli kako kupuje pelene u jednoj prodavnici uprkos tome što nema decu.

Policija još uvek istražuje sve okolnosti otmice.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track