VATRENI HOROR U GARAŽI U TEL AVIVU: Posle požara zgradu zatresle eksplozije VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

drama

VATRENI HOROR U GARAŽI U TEL AVIVU: Posle požara zgradu zatresle eksplozije VIDEO

Planeta -

Veliki požar izbio je u nedelju u garažnom kompleksu u Tel Avivu. Očigledno, u kompleksu su se nalazili zapaljivi materijali i vozila, zbog čega su zdanje potresle eksplozije. MDA je saopštila da u incidentu nije bilo žrtava, prenosi ynet.

Doron, koji živi u okolini, rekao je za Inet da se uplašio silinom eksplozije i na trenutak pomislio da je u pitanju teroristički napad. „Onda sam shvatio da je to garaža“, rekao je. „U vazduhu se oseća jak miris dima. Već sam se udaljio sa mesta i još uvek vidim dim. „Cela mi se kuća tresla“, dodao je Elad, takođe stanovnik tog kraja. "Bilo je ludo crveno bljesak."

Za Taliju Elbaz, eksplozija me je podsetila na onaj dan pre 8 godina, kada je čula kako projektil pada u Beer Ševi. „Večeras sam sedela na tremu i odjednom sam čula zvuk pada koji mi je poznat sa juga“, priseća se ona, „mislila sam da je pao projektil. To je veoma velika eksplozija i od tada je sve crni dim. zvuči isti zvuk kao tada. Zaista zastrašujuće."

I druga stanarka je takođe čula užasnu eksploziju. „Bila je užasna buka“, rekla je za Inet, „kao da je nešto veliko, kao da je počeo rat. Prozori su se tresli i otišla sam pravo na internet da vidim šta se dešava“.

Izraelska vatrogasna i spasilačka služba potvrdila je da se eksplozija dogodila u garažnom kompleksu i objavila da je nekoliko vatrogasnih ekipa delovalo u areni i zbog širenja plamena.

Kurir.rs/Ynet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track