Najnovije vesti

JELEN ŠTREBER: Upao u školu u Tenesiju i rasturio učionicu! Ipak, zbog ovog nevinog pogleda mu je sve oprošteno! (VIDEO)
Foto: Facebook / Tennessee Wildlife Resources Agency

svidelo mu se

JELEN ŠTREBER: Upao u školu u Tenesiju i rasturio učionicu! Ipak, zbog ovog nevinog pogleda mu je sve oprošteno! (VIDEO)

Planeta

Mladi jelen iznenadio je osoblje osnovne škole u Springfilu, u Tenesiju kada se kada se 23. novembra pojavio u jednoj od učionica.

Snimak koji je objavila Agencija za zaštitu divljih životinja Tenesija prikazuje belorepog jelena, kako nevino stoji u rasturenoj učionici u osnovnoj školi Vestsajd.

"Policajac Kaleb Straton je pozvan u školu da odvede "uljeza" koji je izgleda uspeo da upadne kroz izlaz u slučaju nužde“, objavila je agencija na Fejsbuku, dodajući da je "bio dobrog raspoloženja".

"Pa, pokušao je da se upiše, ali mi smo ga odbili", šaljivo stoji u objavi škole "Nedostajali su mu dokazi o adresi i snimanju. Deca nisu imala pojma.", navodi se.

Škola je saopštila da je jelen odveden iz kampusa pre nego što su učenici shvatili da zamalo da dobiju novog druga u razredu.

Kurir.rs, Foto: Facebook / Tennessee Wildlife Resources Agency

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja