SVOJ PONOS ZVAO ČAROBNA FRULA Italijanski ginekolog uhapšen nakon što je ponudio s*ks pacijentkinji kako bi joj izlečio virus
Foto: OLEKSANDR HOMON / Alamy / Alamy / Profimedia

u kućnom je prtvoru

SVOJ PONOS ZVAO ČAROBNA FRULA Italijanski ginekolog uhapšen nakon što je ponudio s*ks pacijentkinji kako bi joj izlečio virus

Planeta -

Italijanski lekar iz Barija uhapšen je nakon što je uhvaćen u hotelskoj sobi na pola nag sa ''pacijentkinjom'' kojoj je ponudio da joj seksom izleči bolest.

Dr Đovani Minijelo (60) koji je svoj ''ponos'' zvao ''čarobna frula'' uhapšen je pod sumnjom da je seksualno napstvovao dve žene, navela je policija iz Barija, a prenosi Dejli mejl.

Ginekolog je bio meta tajnog projekat jedne TV emisije nakon što je jedna od njegovih pacijentkinja rekla producentima kako joj je ponudio da joj 'dekontaminira' humani papiloma virus (HPV) - uprkos tome što je njen test bio negativan na infekciju.

Istraživački program ''La Lene'' poslao je glumicu koja je tajno snimala sebe kako ide na pregled, dobija istu dijagnozu i pristaje da se sastane sa Minijelom u hotelskoj sobi.

Snimak pokazuje kako doktor naziva svoj penis ''čarobna frula'' ili ''otac Pio''. Otac Pio je bio sveštenik iz 20. veka poznat po isceljivanju.

Pitala je Minijela za nošenje zaštite, ali on joj je rekao da je to besmisleno, jer tada neće dobiti antitela za koja je tvrdio da ga štite od HPV-a.

Dok je ležao na krevetu, novinar je ušao u sobu i počeo da osporava njegove tvrdnje u vezi sa njegovim metodama i on ne samo da je ponovio tvrdnju, već je izvadio telefon da pozove bivše pacijentkinje za koje je rekao da ih je izlečio.

On je uhapšen u utorak i stavljen u kućni pritvor u vezi sa dva incidenta, koja datiraju iz septembra 2019. i juna 2021. godine.

Minijelove metode su izašle na videlo nakon što je Ana Marija (33) stupila u kontakt sa novinama ''La Republika'' i kasnije TV emisijom ''La Lene''.

Konsultovala se sa ginekologom da ne može da zatrudni, a on je ženi rekao da ima znake HPV-a, uprkos negativnom Papa testu.

-Spasio sam mnoge žene od raka. Sve one sa kojima sam imao kontakt bile su negativne nakon toga, navodno je rekao.

Žena je odlučila da kontaktira novinare ''La Republike'', navodeći da je Minijelo neprikladno dodirnuo njene grudi i rekao joj da voli žene sa malim grudima.

Kada ga je kontaktirala za rezultate testa, rekla je da je bila šokirana kada je predložio seks sa njom da bi je izlečio.

Žena je tada došla do istraživačkog informativnog programa ''Le lene'', koji je angažovao glumicu da glumi pacijenta.

Minijelo joj je rekao da ima ''bele tačke'' na grliću materice, što ukazuje na prisustvo HPV-a. Zatim je ponudio seks sa njom.

Minijelo je takođe tvrdio da bi joj seks sa nekim poput njega koji je bio vakcinisan dao imunitet, i ponudio je da vidi da li može da je vakciniše seksom sa njom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track