DRAMA U NJUJORKU: Policija opkolila NAORUŽANOG muškarca u sedištu UN, pregovori u toku! Blokiran saobraćaj u okolini! (VIDEO)
Foto: Twitter videomprtscr

panika

DRAMA U NJUJORKU: Policija opkolila NAORUŽANOG muškarca u sedištu UN, pregovori u toku! Blokiran saobraćaj u okolini! (VIDEO)

Planeta -

Teško naoružana policija Njujorka opkolila je oblast ispred sedišta UN na Ist Riveru i navodno pregovara sa naoružanom osobom.

UN, Njujork
foto: Twitter videomprtscr

Policija je izdala upozorenje za javnost - da izbegavaju raskrsnice 42. ulice i 1. avenije – odmah ispred štaba UN – jer se uskoro "očekuju vozila hitne pomoći u okolini“.

Na snimcima po društvenim mrežama se vide vozila hitne pomoći kako blokiraju put i specijalci sa dugim puškama kako stoje u pripravnosti.

"Spustite oružje. Postoje bolji načini da prenesete svoju poruku“, čuje se policija kako govori osumnjičenom, koji izgleda kao sedokosi belac, nosi crveni džemper i smeđu jaknu.

Iz snimka nije bilo jasno da li je predmet u ruci čoveka pištolj, ali liči na oružje.

Pored njegovih nogu na zemlji je i crna torba.

Obezbeđenje iz UN pozvao je sve sedištu da se sklone na bezbedno, dodajući da prate situaciju i da su "vlasti zemlje domaćina trenutno na licu mesta“.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track