BIZARNO! Telo prijatelja izvadili iz sanduka i vozili na motoru kroz grad! UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Profimedia

ekvador

BIZARNO! Telo prijatelja izvadili iz sanduka i vozili na motoru kroz grad! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Planeta -

Grupa prijatelja izvadila je telo svog ubijenog druga iz njegovog mrtvačkog sanduka da bi ga poslednji put provozali na motoru.

Telo Erika Sedena iz kovčega je izvukla grupa njegovih prijatelja u Portovijehu, u ekvadorskoj provinciji Manabi.

Sedeno (21) umro je prošlog vikenda nakon što su ga, kako se izveštava, upucala dvojica napadača dok je bio na putu da prisustvuje sahrani, prenosi Dejli mejl.

Video snimak pokazuje kako grupa vadi Sedena iz njegovog drvenog kovčega i nosi njegovo telo prema motociklu koji ga čeka. Zatim je postavljen iza vozača motocikla, a drugi prijatelj je zatim seo iza Sedena kako bi se uverio da mu telo neće pasti tokom vožnje.

Dok muškarci voze Sedanovo telo, takođe se vidi da se velika gomila okupila da posmatra bizarnu scenu.

Motocikl zatim odlazi niz put i vide se neki od prijatelja koji su pomogli u organizovanju ispraćaja kako navijaju i dižu ruke u vazduh.

''La Republika'' prenosi i da su prijatelji Sedenov kovčeg polili alkoholnim pićem. Grupa tvrdi da je dobila dozvolu od Sedenovih roditelja za ispraćaj - ali vlasti su incident ocenile kao "nenormalan".

Vlasti nisu uhapsile nikog od onih koji su učestvovali u vađenju Sedenovog tela iz njegovog kovčega. A pošto se njegova sahrana smatra privatnom funkcijom, istraga o incidentu nije otvorena.

U nekim delovima sveta, iskopavanje mrtvih rođaka smatra se tradicionalnim običajem.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track