BIVŠI UČENIK KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIVNU NAPRAVU KOD MANASTIRA PREMINUO OD ZADOBIJENIH POVREDA? Ovo je mogući motiv incidenta
Foto: - / Sputnik / Profimedia

moskovskoj oblasti

BIVŠI UČENIK KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIVNU NAPRAVU KOD MANASTIRA PREMINUO OD ZADOBIJENIH POVREDA? Ovo je mogući motiv incidenta

Planeta -

Razlog za eksploziju u manastiru Serpuhov u moskovskoj oblasti verovatno je sukob između pravoslavne škole i njenog bivšeg učenika, rekao je u ponedeljak za TASS izvor za sprovođenje zakona.

Prema preliminarnim podacima, incident je izazvao sukob između maturanta pravoslavne škole i drugih učenika i nastavnika. Možda je odlučio da se osveti. Pokrenuće se istraga da li je bilo stvarnog sukoba, naveo je izvor.

0647665434, eksplozija, manastir, Rusija
foto: - / Sputnik / Profimedia

Kako je ranije saopšteno, odgovorna osoba za eksploziju je preminula od gubitka previše krvi.

-Prema preliminarnim podacima, mladić odgovoran za eksploziju je preminuo. U nesreći je izgubio mnogo krvi, rekao je izvor.

0647672450, eksplozija, Rusija, manstir
foto: Not specified / East2West News / Profimedia

Ranije je objavljeno da je bivši učenik pravoslavne škole koja se nalazi u blizini Serpuhovskog manastira aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu.

Kako je za TASS rekao izvor iz HItne pomoći, broj povređenih u eksploziji u školi u prostorijama Serpuhovskog manastira porastao je na 12.

-Broj povređenih porastao je na 12 osoba, svi su tinejdžeri. Jedan od njih, petnaestogodišnjak, hospitalizovan je i u teškom je stanju, rekao je izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track