UČITELJICA GODINAMA SILOVALA DEVOJČICU: Sve snimala i smejala se, u skandaloznim bahanalijama učestvovao i njen partner
Foto: Profimedia

horor

UČITELJICA GODINAMA SILOVALA DEVOJČICU: Sve snimala i smejala se, u skandaloznim bahanalijama učestvovao i njen partner

Planeta -

Učiteljica Duli Moris i njen partner suočili su se sa zatvorskom kaznom zbog seksualnog zlostavljanja dece nakon što su se snimali dok siluju devojčicu.

Džuli Moris, koja je takođe bila šef obezbeđenja u osnovnoj školi u Viganu, osuđena je na 13 godina i četiri meseca zatvora nakon što je priznala krivicu za 18 krivičnih dela seksualnog zlostavljanja dece, uključujući dve tačke za silovanje, prenosi Gardijan.

U sredu je takođe priznala tri tačke optužnice - zbog fotografisanja deteta u nepristojnim pozama, jednu za seksualnu komunikaciju sa detetom i jednu za posedovanje nepristojnih fotografija deteta.

Osuđenom paru, sudija Endrju Menari je rekao: ''Iznova i iznova vidite slučajeve u čije okolnosti je gotovo nemoguće poverovati. Ovo je jedan od tih slučajeva. To pokazuje da ljudska izopačenost zaista ne poznaje dubine.”

Dejvid Moris je osuđen na 16 godina za 34 krivična dela, uključujući sedam tačaka za silovanje deteta mlađeg od 13 godina, seksualne aktivnosti sa detetom, bavljenje seksualnim aktivnostima u prisustvu deteta, seksualnu komunikaciju sa detetom i uzimanje, posedovanje i distribuciju nepristojnih fotografije deteta.

Par će biti upisan i u doživotni registar seksualnih prestupnika.

Snimci zlostavljanja su pokazani sudu, a na njima se čuje i Džuli kako se kikoće, a navedeno je da se krivična dela nisu desila na njenom radnom mestu, pišu strani mediji, a prenosi Mondo.

Prekršaji nisu povezani sa zaposlenjem Džuli Moris u osnovnoj školi u Tildesliju, iako je policija otkrila da je ona poslala fotografije dece u svojoj školi Dejvidu Morisu.

-Ove fotografije nisu bile nepristojne, niti kriminalne prirode, i nema dokaza da je neko od dece povređeno, saopštila je policija Merzisajda.

Džon Vin Vilijams, tužilac, rekao je da se par upoznao u aplikaciji za sastanke Plenty of Fish 2016. godine nakon što su se oboje razdvojili od svojih partnera i da je veza ''brzo postala intenzivno seksualna“.

-Komunikacija između njih postala je slikovita i izopačena, što je dovelo do toga da neke od njihovih seksualnih fantazija postanu stvarnost, rekao je tužilac.

Utvrđeno je da par poseduje 10.000 funti u gotovini, a njihov kamper kombi je bio spreman sa svim njihovim spakovanim stvarima, što ukazuje na to da su se spremali da pobegnu, saopštila je policija Merzisajda.

Džuli Moris je otpuštena ubrzo nakon hapšenja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track