PRLJAVI PLES! Policajka Vera mešala na prazničnoj zabavi oženjenom šefu u krilu! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

blud i razvrat

PRLJAVI PLES! Policajka Vera mešala na prazničnoj zabavi oženjenom šefu u krilu! VIDEO

Planeta -

Policajka-početnica koja je dospela na naslovne strane raznih medija nakon što je oženjenom poručniku zaplesala u krilu na prazničnoj zabavi, u suzama se izvinjavala njegovoj supruzi. Policajka iz Njujoka koja je "đuskala" svom šefu identifikovana je kao Vera Mekuli (26), piše Dejli mejl.

Mekuli je otkrila da radi od kuće od kada se njen snimak pojavio na društvenim mrežama - i ljutito je ispričala kako se osećala "presuđenom" zbog incidenta.

-Želim da se izvinim poručnikovoj ženi, znate, žao mi je, zaista jeste. Nadam se da to nije nanelo previše štete u braku ili u vašem ličnom životu, rekla je ona na video snimku do kojeg je došao TMZ.

Sudeći po profilima na društvenim mrežama ona sebe opisuje kao veoma motivisanu i odlučnu osobu. Pre nego što je u februaru obukla uniformu radila je kao agent za nekretnine u Njujorku. Ona dalje nabraja inspirativne citate poput "Uspeh ne dolazi bez neuspeha" i navodi kako je kao mlada naučila da uspeh i bogatstvo ne dolaze sami već moraju da se zarade.

Pogledajte snimak:

-Idem za onim što želim i ne stajem dok to ne dobijem. Ako ne uspem, ustajem i pokušavam ponovo. Rešila sam svaki zadatak, svaku prepreku koja je bila preda mnom. Volim da pomažem drugima i uvek stavljam druge ispred sebe, pisalo je na njenoj biografiji na LinkedIn-u pre nego što je izbrisala nalog.

Mekuli je rodom iz Bronksa i pohađala je Džon Džej koledž za krivično pravosuđe. Kako navode američki mediji, do nje je bilo teško doći odmah nakon skandala, a njen otac je rekao da je bila jako frustrirana posle svega.

"-Rekla mi je: 'Tata, napravila sam grešku. Veoma mi je neprijatno zbog onoga što sam uradila. Osramotila sam tebe i celu porodicu'. Plakala je i plakala. Ona je mlada, a on oženjen i to poručnik. Trebalo bi da zna bolje. Tužiću ih, rekao je otac devojke Džon Mekuli.

Novopečena policajka se, kako navode mediji, neće suočiti sa disciplinskim postupkom.

Ona je istakla da voli noćni provod i zabave i da može da se odvoji privatno i poslovno - da budeš ozbiljan i zakopčan na poslu, ali i opušten van dužnosti. Dodaje da se ipak oseća veoma postiđeno kao i da nije izlazila iz kuće otkako se snimak pojavio u javnosti.

Kuirir.rs/Dejli mejl/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track