VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA NAPUNILA 40 GODINA Omiljena snajka britanske kraljice Elizabete Druge ušla u petu deceniju!
Foto: Profimedia

SLAVLJE NA DVORU

VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA NAPUNILA 40 GODINA Omiljena snajka britanske kraljice Elizabete Druge ušla u petu deceniju!

Planeta -

Kejt Midlton je supruga princa Vilijama, drugog u redu za nasleđe britanskog trona, posle princa Čarlsa, najstarijeg sina Elizabete Druge

Oni su budućnost monarhije... Šarlot, Vilijam, Kejt, Luis i Džordž
Oni su budućnost monarhije... Šarlot, Vilijam, Kejt, Luis i Džordžfoto: AP

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, koja važi za omiljenu snaju kraljice Elizabete Druge, napunila je juče 40 godina! Od kada se 2011. godine venčala s princem Vilijamom, drugim u redu za nasleđe trona posle princa Čarlsa, najstarijeg kraljičinog sina, Kejt važi za najpopularnijeg člana kraljevske porodice.

Majka troje dece, prinčeva Džordža i Luisa i princeze Šarlot, istovremeno je i ključna ličnost za budućnost britanske kraljevske porodice. Ona godinama gaji imidž vedre i pouzdane osobe. Kejt i njen suprug, koji u junu puni 40 godina, preuzeli su veći deo kraljevskih obaveza tokom pandemije. Par je održavao virtuelne sastanke sa zdravstvenim radnicima na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa, koji je usmrtio više od 150.000 ljudi na Ostrvu. Kejt i Vilijam su dočekali svetske lidere na samitu UN o klimi u Glazgovu, kao i na samitu Grupe sedam, a oduševili su sve i na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu.

Fil Dampir, stručnjak za kraljevsku porodicu, kaže da s princom Harijem, koji se odselio u SAD, i s princom Endruom, koga optužuju za seks s maloletnicima, kao i sve starijim članovima kraljevske porodice, "čitava budućnost porodice zavisi od Kejt i princa Vilijama". - Srećom, oni su dorasli zadatku i siguran sam da će iz Kejt tek izaći ono najbolje - rekao je Dampir za Dejli mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track