AUTOBUS SE ZAKUCAO U PRODAVNICU, 19 POVREĐENIH U LONDONU: Decu uplakanu iznosili napolje, vozača izvlačili vatrogasci! (VIDEO)
Foto: Youtube prtscr / The Telegraph

panika

AUTOBUS SE ZAKUCAO U PRODAVNICU, 19 POVREĐENIH U LONDONU: Decu uplakanu iznosili napolje, vozača izvlačili vatrogasci! (VIDEO)

Planeta -

U autobuskoj nesreći u istočnom delu Londona, kada se autobus dabldeker zakucao u prodavnicu, povređeno je najmanje 19 osoba.

Među povređenima je i vozač kojeg su vatrogasci morali da izvlače iz sedišta pomoću specijalne opreme.

Portparol londonske Hitne pomoći rekao je da je pet osoba prevezeno u bolnicu - dve odrasle osobe i troje dece, piše Sky News.

Autobus se na aveniji Selvin zabio u zgradu u kojoj se nalazi električna trafostanica. Na mesto nesreće stigla su vozila Hitne pomoći kako bi se što pre pružila pomoć povređenima među kojima je bilo dece.

Škola Hajms Parkje saopštila da su neki njeni učenici bili u autobusu u trenutku nesreće.

"Svi opovređeni učenici su primili lekarsku pomoć. Kontaktirali smo roditelje svih povređenih đaka.

Vlasnik lokalnog kafića koji je pomogao pri spašavanju putnika rekao je da je među povređenima bilo nekoliko učenika koji su bili "uplašeni i uplakani".

"Nekoliko mališana se nalazilo na podu. Pokušavali smo da izvučemo decu koja su bila u panici. Rekao sam vozaču da izađe, ali on je rekao: "Ne mogu, zaglavljen sam." U autobusu su bili i neki od roditelja koji su plakali", rekao je Erik Garip (38).

Istraga nesreće je u toku.

Kurir.rs / Index.hr, Foto: Youtube prtscr / The Telegraph

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track