JEDAN GOST UMRO, OSMORO SE OTROVALO U KAFANI U BAVARSKOJ: Naručili piće i svi pili iz iste flaše! Policija pokrenula istragu
Foto: EPA

sUMNJA SE NA UBISTVO IZ NEHATAGOSTI

JEDAN GOST UMRO, OSMORO SE OTROVALO U KAFANI U BAVARSKOJ: Naručili piće i svi pili iz iste flaše! Policija pokrenula istragu

Planeta -

Grupa gostiju navodno je u nedelju uveče otrovana u restoranu u Vajdenu u Bavarskoj, pri čemu je ubio 52-godišnjeg muškarca i teško ranio nekoliko drugih.

Prema dosadašnjim saznanjima, svi su pili piće iz iste flaše koju su naručili, saopštila je policija, pokrenuvši istragu o navodnom ubistvu iz nehata.

Do dolaska policije i hitne pomoći u restoran, nekoliko navodno otrovanih gostiju se onesvestilo. Zbog toga je osam osoba starosti između 33 i 52 godine prevezeno u obližnje bolnice. Najstariji, 52-godišnji muškarac, kasnije je preminuo, preneo je nemački Dojče vele na svom sajtu.

Životi ostalih nisu ugroženi, ali ostaju na lečenju u bolnici.

Šta je izazvalo simptome teškog trovanja još nije jasno, istraga je još u toku. Ali navodno se radi o trovanju pićem, čija tačna priroda nije poznata.

Policija je samo Bavarskom radiju (BR) otkrila da trenutno istražuje sumnju na ubistvo iz nehata. Osumnjičeni još nije identifikovan, istraga je u toku u više pravaca, rekli su.

Kurir.rs/RTV SLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track