RAT PESNICAMA U UKRAJINI JE VEĆ POČEO: Snimak sukoba novinara i proruskog političara na ukrajinskoj televiziji! Sve zbog Putina!
Foto: Printscreen

opasno

RAT PESNICAMA U UKRAJINI JE VEĆ POČEO: Snimak sukoba novinara i proruskog političara na ukrajinskoj televiziji! Sve zbog Putina!

Planeta -

Tuča između proukrajinskog novinara i ukrajinskog političara – koji je deo proruske Partije opozicionog bloka – izbila je na televiziji uživo tokom diskusije o pojačanim tenzijama između dve istočnoevropske nacije.

Na snimku incidenta se vidi kako novinar Jurij Butusov šamara ukrajinskog parlamentarca Nestora Šufriča nakon što je optužio političara za širenje „ruskih narativa“, prema prevodu diskusije koje je objavio Dejli Koler.

Ranije u diskusiji, Šufrič je obećao da nikada neće nazvati ruskog predsednika Vladimira Putina „ubicom“ jer će „možda morati da pregovara sa njim“ u nekom trenutku. Šufrič je tada više puta izrazio proruski stav.

Dok se čeka U.S. Predsednik Džo Bajden da se pozabavi situacijom u Ukrajini, Butusov kaže da su članovi panela „klovnovi koji su dobili previše vremena na ovom programu“, dodajući da ukrajinske trupe trenutno štite Ukrajinu od ruske vatre.

Na snimku sukob počinje u 2.23.00 emisije

„Veoma je tužno što su upravo sada, u tako teškom trenutku, naši ljudi, svi ljudi koji štite našu zemlju, prinuđeni da čuju sramnu retoriku ova dva izdajnika“, rekao je Butusov.

Butusov je potom zamolio voditelja emisije da „molim te da prestane da pušta“ Šufriča i druge da govore jer oni guraju „ruske narative“.

Nakon što je Šufrič odgovorio na Butusovljev zahtev, Butusov je ustao, prišao Šufriču i udario ga po licu. Šamar je bio dovoljan da sruši Šufriča na stolicu pored, ali političar je brzo ustao i zamahnuo pesnicom prema Butusovu, promašivši lice za samo nekoliko centimetara.

Pošto nije uspeo da udari Butusova, Šufrič je srušio novinara na zemlju. Butusov je uspeo da stavi političara u blokadu, dok su ostali članovi veća i voditelj radili na prekidu sukoba.

Kurir.rs/americanmilitarynews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track