RUSKI PSIHOLOG ANALIZIRAO PONAŠANJE ZELENSKOG: Liči da je pod dejstvom narkotika ili sedativa! VIDEO
Foto: EPA / Sergey Dolzhenko

direktno

RUSKI PSIHOLOG ANALIZIRAO PONAŠANJE ZELENSKOG: Liči da je pod dejstvom narkotika ili sedativa! VIDEO

Planeta -

Ruski psihoterapeut Vasilij Šurov ocenio je stanje predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog sa medicinske tačke gledišta.

On je analizirao ponašanje Zelenskog tokom nedavne konferencije za štampu. Prema rečima doktora, prema ponašanju Zelenskog i načinu na koji je odgovarao na pitanja, ukrajinski predsednik bi mogao biti pod uticajem narkotika, prenosi Cargrad.

„Zaista, čovek nije mogao da spava pet dana, da se kreće i padne u takvo stanje. Mnogo opcija. Da, to je slično dejstvu narkotika, jer čovek sebe ne procenjuje adekvatno. Izašao je na veoma loš način, priča sa zakašnjenjem, zaboravlja reči, prešao na neki sleng“, rekao je Vasilij Šurov.

U razgovoru za Lajf, narkolog je naglasio da se ovo stanje može nazvati "klasičnom situacijom". Prilikom upotrebe sedativnih lekova, osoba počinje da se "lepi", teško mu je da se koncentriše na razgovor. Tokom govora, Zelenski se trudi da razume šta mu se govori, ali ne daje jasan odgovor.

Ranije je svoje mišljenje o Zelenskom izneo i kandidat političkih nauka, dopisni član Akademije vojnih nauka Sergej Sudakov, napominjući da on nema ovlašćenja i da Rusija treba da pregovara sa političkim elitama Ukrajine.

Kurir.rs/spbdnevnik.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track