RUSI RANO JUTROS RAKETIRALI KIJEV! Raznesen stambeni blok, najmanje dvoje mrtvih VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

kriza u ukrajini

RUSI RANO JUTROS RAKETIRALI KIJEV! Raznesen stambeni blok, najmanje dvoje mrtvih VIDEO

Planeta -

Najmanje dvoje ljudi poginulo je, a najmanje troje je ranjeno u ruskom raketiranju u kojem je jutros nešto pre 6 sati pogođena stambena zgrada u Kijevu.

Dodaje se da je devet osoba medicinski zbrinuto na licu mesta. Prve brojke mrtvih i ranjenih potvrdio je savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko.

Državna služba za hitne slučajeve ranije je priopćila da je ruska topnička granata pogodila stambenu zgradu od devet katova i oštetila nekoliko stanova.

Stambeni blok koji je pogođen nalazi se u kijevskoj četvrti Obolon.

Hitne službe su na terenu. Požar je ugašen oko 7 ujutro po našem vremenu.

Ukrajinska služba za hitne slučajeve objavila je slike i snimke požara, dodajući da su dojavu primili nešto posle 5 sati.

Kyiv Independent piše da su spasioci odmah počeli sa evakuacijom i gašenjem požara.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track