DM: KADIROV POVEO MALOLETNOG SINA U UKRAJINU! Na snimcima iz bolnice uz čečenskog lidera je navodno i njegov nslednik Adam (14)
Foto: Telegram video prtscr / Kadyrov_95

dečak u uniformi

DM: KADIROV POVEO MALOLETNOG SINA U UKRAJINU! Na snimcima iz bolnice uz čečenskog lidera je navodno i njegov nslednik Adam (14)

Planeta -

Zapadni mediji prenose da je čečenski lider Ramzan kadirov sa sobom u Ukrajinu poveo i svog maloletnog, 14-godišnjeg sina.

Tako Dejl mejl navodi da se Ramzanov sin Adam vidi na snimku u vojnoj uniformi tokom obilaska bolnice u Marijupolju.

Za snimke koji su preuzeti sa Telegram naloga, i koji se šire društvenim mrežama, navodi sesu snimljeni u Marijupolju ali zvaničn epotvrde za ovo nema.

Adam je, kako se navodi, jedno od dvanaestero njegove dece, a Kadirov je navodno rekao da želi da njegov sin iz prve ruke sazna o uspesima i potrebama ruskih vojnika. Kadirov je takođe, piše Daily Mail, jasno naglasio da se ne slaže s odlukom Rusije da se smanji vojni pritisak na Kijev.

Na snimku iz bolnice, Kadirov sa sinom obilazi povređenog čečenskog komandanta Ruslana Geremejeva.

*Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs / Daily Mail, Foto: Telegram video prtscr / Kadyrov_95

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track