ZAPAD JE OAZA ZA KRIMINALCE IZ RUSIJE! Peskov: U Londonu se godinama skuplja svo smeće koje je negde ukralo pare
Foto: EPA-EFE/SERGEY GUNEEV / SPUTNIK / KREMLIN

sankcije

ZAPAD JE OAZA ZA KRIMINALCE IZ RUSIJE! Peskov: U Londonu se godinama skuplja svo smeće koje je negde ukralo pare

Planeta -

Zapad je oaza za kriminalce iz Rusije. Niko ih neće izručiti, ni sarađivati sa ruskim agencijama za sprovođenje zakona, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"U Londonu se skuplja svo smeće koje je negde ukralo pare. A to smeće se tu skuplja poslednjih 20 godina. Ukrao novac - pravac u London. Čast i poštovanje, počasni lopov, sedenje, trošenje pokradenih para. Niko ih neće izručiti, niko neće sarađivati sa našim organima za provođenje zakona. Pa, ovo je takav raj za kriminalce “, rekao je Peskov TV kanalu Rusija 1 .

Portparol ruskog predsednika podsetio je i da je Zapad zatvorio oči pred terorizmom i kritikovao Rusiju zbog Čečenije, prenose Novosti.

"Nisu hteli da slušaju Putina kada je rekao: danas zatvarate oči na sve, danas nas kritikujete, ali zar ne razumete da će sutra ovi teroristi doći u VašU kuća?. Putin je ovo rekao, sećam se kao sada, iako je TO bilo pre 20 godina. I nisu hteli da slušaju“, naglasio je Peskov.

Velika Britanija je uveča oštre sankcije Rusiji i zamrzla i zaplenila imovinu ruskih oligarha koji žive na Ostrvu.

*Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track