KOBRE, ZVEČARKE, CRNE MAMBE I PITON DUG 4 METRA: Muškarac nađen MRTAV u kući gde je živeo sa 124 zmije! Skrivao OTROVNICE! (VIDEO)
Foto: Profimedia / Matthijs Kuijpers / AFP, Youtube prtscr / NBC Washington

kobni ugriz u merilendu

KOBRE, ZVEČARKE, CRNE MAMBE I PITON DUG 4 METRA: Muškarac nađen MRTAV u kući gde je živeo sa 124 zmije! Skrivao OTROVNICE! (VIDEO)

Planeta -

Muškarac iz Merilenda pronađen je u januaru mrtav u svojoj kući u kojoj se nalazilo više od stotinu zmija koje su bile u različitim terarijumima.

Obdukcija je pokazala da je muškarac (49) umro nakon što ga je ugrizla zmija otrovnica. Endi Oven, porparol državnog ministarstva zdravlja, potvrdio je juče da je istraga zaključila da se radi o slučajnoj smrti i da je muškarac umro zbog ugriza zmije.

Policija je pronašla muškarca 19. januara i već tada se posumnjalo da je umro zbog ugriza zmije. Naime, u njegovom domu su pronađene 124 zmije. Nalazile su se u brižno održavanim terarijima, a neke su bile egzotične i ilegalne, piše NBC News.

"Izgleda da niko nije znao da on u kući skriva toliko zmija", rekla je u januaru Dženifer Haris, portparolka okruga Čarls. Kako je rekla, u kući su pronađene zvečarke, kobre, crne mambe i burmanski piton dugačak četiri metra.

Kako je tada saopšteno, čini se da je bio opsednut držanjem zmija koje su bile uredno smeštene u terarijume i dobro održavane.

"Čak je i uutrašnjost kuće bila prilagođena tome. Nije imao previše nameštaja kako bi se smanjila mogućnost da se neka od zmija negde zavuče i iznenadi njega ili nekog od gostiju. Vlažnost vazduha i temperatura su bili podešeni tako da budu što približniji prirodnom staništu zmija" navela je Haris.

Kurir.rs / NBC News, Foto: Profimedia / Matthijs Kuijpers / AFP, Youtube prtscr / NBC Washington

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track