01:39

Ružica Kralj otkriva kakav će biti naredni period za sve horoskopske znake

astrologija

RUSIJA ĆE BITI KLJUČNA Astrolog Ružica Kralj predviđa nešto što nismo mogli ni da zamislimo SVE MRAČNE SILE ĆE BITI RASKRINKANE

Planeta -

Gostujući u emisiji Puls Srbije astrolog Ružica Kralj predviđa je da će se stvari raskrinkavati na globalnom nivou, kao i da će Rusija biti ključna zemlja.

Došlo nam je lepo vreme i čini nam se da nam sve ide od ruke, ali da li je zaista tako? Zvezde su te za koje mnogi misle da nam određuju sudbinu. Baš zato zanimljiv je i podatak da se pre neki dan dogodila retka astrološka pojava koja se javlja na 166 godina. Koja je to astrološka pojava i kako će to da se odrazi na nas, pitali smo gošću Kurir televizije, Ružicu Kralj, astrologa.

Ružica Kralj
foto: Kurir Televizija

Retka astrološka pojava desila se pre neki dan, konjukcija Neptuna i Jupitera i to u ribama.

- Konjukcija Jupitera i Neptuna se dešava u 166 godina. Vrlo retka pojava, i to su dve planete u zagrljaju. U znaku riba je i hrišćanstvo. Sve je vezano za to kako ćemo mi promeniti nas kroz našu duhovnost. Istovremeno moramo da očostimo našu podsvest od prošlosti, dešavaće se na globalnom nivou - tvrdi astrolog Ružica Kralj.

Astrološkinja Ružica Kralj predviđa i šta će se dešavati sa Rusijom.

- Otkriće se i tajne vezane za celu zemlju. Rusija će biti ključna. Njihov vladalac je planeta Jupiter. Otvoriće tajne koje su vezane za zatvaranje, raskrinkan će biti svet koji je donosio mračne strane. Sve će izaći na videlo - rekla je astrolog Ružica Kralj.

Ružica Kralj
foto: Kurir Televizija

- Najviše sreće će imati vatreni znaci, vodini, pa zemljani, pa vazdušni. Strelčevi će imati veliku sreću kroz posao, a samo će ih to i zanimati. Lav je na velikoj prekretnici kada je ljubav u pitanju. Lav želi da ostane u ljubavi, ali će se preispitivati. Lavovima je dobro za posao - rekla je astrolog Ružica Kralj.

korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

09:10

USLUGE ASTROLOGA KORISTE BIZNISMENI I POLITIČARI! Hermetički astrolog Dimitrijević šokirao: Imaju svoj TIM, IZUZETNO SU USPEŠNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track