12:30

SPREMITE SE, VEČERAS STIŽE RETROGRADNI MERKUR! Astrolog najavio da nam sleduje DUPLO ZLO! OVIH 5 ZNAKOVA ĆE POSEBNO POGODITI!

astrološki aspekti

STRAHUJEM DA ĆE SE AKTIVIRATI BIOHEMIJSKO ORUŽJE! Dušan Veličković izneo prognoze rata u Ukrajini: Evo kad može da se SKLOPI MIR

Planeta -

Astrolog Dušan Veličković protumačio je predstojeće aspekte na nebu.

On je naveo da će retrogradni Merkur koji kreće 10. maja i traje do kraja ovog meseca posebno uticati na Vodolije, Bikove, Blizance, Ovnove i Ribe, ali da i pored toga svi treba da vode računa šta potpisuju i kako reaguju.

Na nebu će se 18. maja dogoditi konjukcija Marsa i Neptuna, a astrolog Veličković je istakao da se boji nekog biohemijskog oružja.

- Bojim se da će tamo negde biti bačeno neko hemijsko oružje. To je planetarno. Na ličnom nivou moguća su trovanja alkoholom ili hranom, čak i lekovi mogu imati kontraindikaciju - kaže Veličković.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Važan datum je i 21. maj dan konjukcije Sunca i Merkura.

- Sunce predstavlja vladare, predsednike država i kada se oni sretnu, ne treba verovati njihovim pretnjama. Oni moraju da rade svoj posao. Sve što ima veze sa Suncem, ima veze sa vladarima. Sve će da pukne kao balon za dvadesetak dana - kaže Veličković.

Mars u konjukciji sa Jupiterom, koji dolazi krajem maja je fantastičan aspekt, kaže Veličković.

- Jupiter je najveći dobrotvor, sve dobro dolazi nam od njega. Jupiter je zakon i pravda i tada ima šanse da se sklopi neko primirje. To je fantastičan aspekt - kaže Veličković.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

S obzirom na to da Jupiter ulazi u znak Ovna krajem maja, Veličković procenjuje da je to sjajan period za nove početke.

- Jupiteru treba dvanaest godina da obiđe ceo jedan krug, ovo je sada početak jednog ciklusa koji će trajati dvanaest godina. U svakom slučaju predstavlja nešto novo i neki početak i moguće da će doći do spuštanja energije kada je u pitanju rat - kaže Veličković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:39

Ružica Kralj otkriva kakav će biti naredni period za sve horoskopske znake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track