MANI TRAMPA, SLUŠAJ MELANIJU: Bivša prva dama SAD prvi put o mogućnosti da ponovo živi u Beloj kući! VIDEO
Foto: Profimedia

bravo

MANI TRAMPA, SLUŠAJ MELANIJU: Bivša prva dama SAD prvi put o mogućnosti da ponovo živi u Beloj kući! VIDEO

Planeta -

U prvom intervjuu Melanije Tramp nakon što je napustila Belu kuću, bivša prva dama je nagovestila da postoji šansa da bi ponovo mogla da živi tamo dok bivši predsednik Donald Tramp se još nije izjasnio o kandidaturi za reizbor 2024.

„Mislim da smo postigli mnogo za četiri godine Trampove administracije“, rekla je Melanija Tramp za Foks u intervjuu koji je emitovan u nedelju ujutru, dodajući „Nikad ne reci nikad“, na pitanje da li bi mogla ponovo da živi u Beloj kući ako bi muž se kandiduje za reizbor.

Tokom intervjua, Tramp je razgovarao o onome što je ona nazvala svojim „NFT projektima“. Bivša prva dama dizajnirala je i stavila na prodaju na svom ličnom veb sajtu nekoliko nezamenljivih tokena, koji su digitalni kolekcionarski predmeti overeni blokčeinom koji je često deo digitalne umetnosti. Sve stvari koje Tramp prodaje mogu se kupiti samo putem kriptovalute, a prva serija predmeta stavljena na prodaju ranije ove godine nije dostigla željeni novčani prag od 250.000 dolara za početnu ponudu.

Najnoviji NFT, pod nazivom "The MetaRose", je plava ruža koja animira. Obično većina modernih prvih dama osniva fondacije ili organizacije – uglavnom neprofitne – koje unapređuju inicijative koje su započele tokom svog mandata u Beloj kući. Tramp je tokom intervjua ponovo rekao da će „neki prihodi“ od prodaje NFT-a – koji su na listi po 150 dolara – ići za podršku hraniteljskoj deci.

Si-En-En je u više navrata tražio jasnoću o tome koliki će deo prodaje biti ili je bio posvećen dobrotvornim poduhvatima, i kojim dobrotvornim organizacijama, i nije dobio odgovor. Tramp nikada nije javno saopštio koliko je novca u džepu zaradila od prodaje ovih digitalnih predmeta, koje je prodavala od kraja prošle godine.

Tramp je razgovarao o činjenici da ona nije bila na naslovnoj strani časopisa Vogue tokom svog boravka u Beloj kući, što je decenijama stara tradicija koja je nastavljena prošle godine kada je magazin stavio prvu damu Džil Bajden na svoju naslovnu stranu.

"Oni su pristrasni i imaju simpatije i nesviđanja, i to je tako očigledno", rekla je ona o tome zašto se modni časopis nikada nije fokusirao na nju kao što imaju druge prve dame.Tramp se takođe osvrnuo na stanje SAD pod predsednikom Džoom Bajdenom, rekavši: „Mislim da je sada da se vidi šta se dešava, ako zaista duboko pogledate u to".

„Mislim da se mnogo ljudi bori i pati i šta se dešava širom sveta. Tako da je veoma tužno videti i nadam se da će se to brzo promeniti“, rekao je Tramp.

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track