AKO JE I U LAS VEGASU, MNOGO JE: Od dva računa za celovečernji provod će vas zaboleti glava!
Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

PAPRENO

AKO JE I U LAS VEGASU, MNOGO JE: Od dva računa za celovečernji provod će vas zaboleti glava!

Planeta -

Kada se zabavljate u Las Vegasu, a poslednjih dana je bio muzički festival Electric Daisi Carnival , očigledno tvoj otac mora biti Bil Gejts ako nameravaš da se pretvaraš da si važan

Ne verujete u to? Pa, imamo dva računa koji su ovih dana postavljeni na Reddit. Onaj papreniji kaže da je jedna firma na piće potrošila 277.000 dolara, ali je pitanje da li se pošteno napio.

I to vam zvuči čudno, kako je moguće potrošiti preko dva miliona i ostati priseban? Lako. Recimo, samo četiri flaše od tri litre šampanjca koštale su ekipu skoro 100.000 dolara, a za samu uslugu su već morali da odvoje 46.000 dolara. (da, govorimo o napojnici).

računi
foto: Reddit

Naravno, treba uzeti u obzir da neimenovano društvo sigurno nije pilo na klupi u parku, već u jednoj od tamošnjih najekskluzivnijih VIP loža, a komad papira koji je postao viralan čak je Amerikancima delovao toliko nadrealno da teoretizirali su od promotera kako bi skrenuli pažnju na sebe.

Međutim, verovatnije je da su objavljeni računi veoma stvarni. Pa, ovi šampanjci obično koštaju devet puta manje za kupovinu, ali ako baš nameravate da pijete tamo gde se okuplja ekskluzivna ekipa, takav porez na glupost (pardon, luksuz) je zapravo nešto sasvim normalno.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track