EKSHUMIRALA ĆERKINO TELO POSLE 9 GODINA, DETE BILO SAHRANJENO S OCEM: Majka objasnila zašto je ovo uradila PRETUŽNO (VIDEO)
Foto: Prinstcreen/Youtube/RTÉ - IRELAND’S NATIONAL PUBLIC SERVICE MEDIA

potresno

EKSHUMIRALA ĆERKINO TELO POSLE 9 GODINA, DETE BILO SAHRANJENO S OCEM: Majka objasnila zašto je ovo uradila PRETUŽNO (VIDEO)

Planeta -

Rebeka Sonders je imala 26 godina kada je njen suprug Martin Makarti (50) udavio njihovu trogodišnju ćerku Klarisu, a zatim se ubio.

Njih dvoje su bili zajedno sahranjeni u Korku u Irskoj 2013. godine, ali je Rebeka ekshumirala Klarisine ostatke prošlog petka, prenosi Irish Mirror.

- Želela sam da ekshumiram Klarisu od trenutka kada je njen kovčeg položen u zemlju. Nisam imala mira. Osećala sam se kao da sam je napustila. Osećala sam se kao da sam donela najgoru odluku koju sam mogla - rekla je Rebeka koja je inače iz Hjustona u Teksasu.

- Mogućnost da je uklonim iz naručja njenog ubice i da je približim sebi, sigurno mi je dalo osećaj mira - dodala je.

Rebeka je stigla na groblje u petak u 4 sata ujutru pre nego što su postavljene skele i izvršena ekshumacija.

- Kada je ekshumacija obavljena i razdvajanje završeno, bilo je kao da mi je teret skinut sa ramena. Odneću Klarisine ostatke kući u Hjuston i odvojiću kremirani pepeo - rekla je.

Rebeka bi trebalo da odleti kući u SAD sa Klarisinim pepelom u narednim danima.

- Nemam nikakvu želju da se vratim u Irsku. Ako moje druge ćerke imaju želju da posete mesto gde je njihova starija sestra rasla, volela bih da mogu da podelim ovo divno mesto sa njima. Ali mislim da sama ne želim da se vratim ovde u skorije vreme - rekla je.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

03:19

Staracki dom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja