MISTERIJA JEZIVE SMRTI U MOSKVI Golog ruskog milionera i njegovu ženu ćerka našla iskasapljene u kući NA ZIDU SRCA ISPISANA KRVLJU
Foto: News24 printscreen

tragedija u podmoskovlju

MISTERIJA JEZIVE SMRTI U MOSKVI Golog ruskog milionera i njegovu ženu ćerka našla iskasapljene u kući NA ZIDU SRCA ISPISANA KRVLJU

Planeta -

MOSKVA - Misteriozna smrt ruskog multimilionera i njegove supruge šokirala je Rusiju.

Vest o jezivoj smrti stigla je prvo na naslovne strane ruskih medija a tek naknadno i na stupce zapadne štampe.

Naime, multimilioner i njegova supruga pronađeni su mrtvi, tačnije izbodeni na smrt u blizini Moskve. Golog Jevgenija Palanta (48) i njegovu suprugu Olgu (50), oboje rođeni u Ukrajini, pronašla je njihova ćerka Polina (20) sa višestrukim ranama od noža.

Reč je o mogulu mobilne telefonije A-mobil, koja posluje u ruskoj republici Abhaziji. Smrt Palanta potvrdio je i predsednik upravnog odbora te kompanije.

Ćerka ih je pronašla u ponedeljak predveče, u 18.20 sati, u stanu u podmoskovskom naselju Zarečje. Istraga je u toku, a policija utvrđuje šta se tačno dogodilo - da li je reč o porodičnoj tragediji ili gnusnom zločinu.

U pojedinim izveštajima se tvrdi da su ubistva ustvari bila ubistvo-samoubistvo izazvano ljubomorom, kao i u drugim istaknutim slučajevima koji su potresli Rusiju, prenosi Miror.

Ruski mediji prenose da su vrata stana bila zaključana iznutra.

Ubila ga žena zbog preljube?

Žena je navodno otkrila da ju je muž tajkun varao i da je bio spreman da napusti porodicu. Ona ga je navodno ubola 14 puta, a nakon jezivog zločina njegovom krljvu je nacrtala dva srca na zidu. Zatim je sebi navodno oduzela život.

Njih je izbezumljena ćerka pronašla u njihovom domu u Podmoskovlju, a ona je pozvala hitnu pomoć nakon što je doživela šok zbog onog što je videla. Kao i u prethodnim slučajevima, bliski porodični prijatelj je osporio priču o tome šta se dogodilo i negirao bilo kakve bračne probleme.

Mihail, prijatelj para koji ih je redovno viđao, rekao je da su bili "pravi primer porodice pune ljubavi" i da su uvek bili "tako harmonični". On je dodao da je par ubijen, rekavši: "Ubistvo zbog ljubomore, ne izaziva ništa osim zbunjenosti. Bilo je prave ljubavi u njihovoj vezi", preneo je Miror.

Palant se obogatio kao filantrop u Abhaziji, regionu Gruzije koji je Rusija priznala kao nezavisnu državu. Takođe je imao interese u raznim kompanijama koje su bile povezane sa ruskom elitom.

Sličan slučaj dogodio se u aprilu, kada je izgledalo da je bogati Vladislav Avajev (51), bivši zvaničnik Kremlja, oduzeo sebi život nakon što je ubio svoju suprugu Jelenu (47) i ćerku tinejdžerku Mariju.

Kurir.rs/Mirror/Gazeta.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track