BRITANCI SE OKREĆU BABA VANGI I TUMAČE NJENE VIZIJE: Tvrde da je predvidela sušu, visoke temperature i nestašicu vode u Evropi!
Foto: Printscreen

vrućina utiče na svest

BRITANCI SE OKREĆU BABA VANGI I TUMAČE NJENE VIZIJE: Tvrde da je predvidela sušu, visoke temperature i nestašicu vode u Evropi!

Planeta -

Britanski Dejli Mejl jedan od svojih članka posvetio je bugarskoj vidovnjakinji Vandeliji Pandev Dimitrovoj poznatijoj i kao "Baba Vanga", koja kako navodi ovaj portal je navela u svojim predviđanjima da će se 2022. Evropljani suočiti sa nestašicom vode, a to povezuju sa savetima političara u pojedimi državama EU bloka da stanovištvo štedi vodu.

02:16

VELIKA BRITANIJA PROGLASILA UZBUNU Rekordno visoke temperature izazvale haos

Dejli Mejl koji je naziva i "Nostadamusom sa Balkana", koja je umrla 1996. u 84 godini života, navodno (uz ogradu) je upozorila da će veliki gradovi suočiti sa postastom temperatura.

Prema ovom mediju, njena predviđanja imaju težinu, jer je stanovnicima Kenta izdato upozorenje da vodu koriste za za nužne potrebe. Takođe i druga mesta u Engleskoj su u kritičnom stanju, jer se povećana potrošnja vode zbog ekstremno visokih temperatura, kao i da neke reke i rečice imaju nizak vodostaj, koji je ispod 1 metara.

Međutim, ne suočava se Velika Britanija samo sa visokim temperaturama i sušom, koja je pogodila jug Evrope pre svega Portugal, Španiju i Italiju gde isto je građanima ograničena upotreba i korištenje vode.

Dok Dejli Mejl nagađa hoće li se ovo proročanstvo Babe Vange ostvariti, s druge strane se teše jer se neka njena predviđanja nisu ispunila poput da će svet zadesiti zastrašujući događaj, da će se desiti smrtonosni cunami i još jedna pandemija.

Opet, s druge strane postoji oprez pre svega zbog posrasta boja obolelih od Kovida-19 i pandemija majmunskih boginja, ali koja nije prterano izazvala strah.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track