04:51

OSTALO JE JOŠ DA SE BACI ATOMSKA BOMBA NA KIJEV Stručnjaci o bezbednosnoj situaciji u svetu: POSLALI SU NACISTIČKE HORDE NA LJUDE!

međunarodna kriza u Ukrajini

OSTALO JE JOŠ DA SE BACI ATOMSKA BOMBA NA KIJEV Stručnjaci o bezbednosnoj situaciji u svetu: POSLALI SU NACISTIČKE HORDE NA LJUDE!

Planeta -

Gosti Kurir televizije i emisije Puls Srbije koji su govorili o ukrajinsko-ruskom sukobu, ali i o trenutnim međunarodnim odnosima u svetu i na Balkanu bili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i prof. dr Radomir Milašinović, jedan od osnivača Evroazijskog bezbednosnog foruma.

- Vladimir Putin je jedan od najvećih državnika u 21. veku. On sigurno ne radi ništa što nije promišljeno i ne počiva na egzaktnim podacima. On je napravio veliki potez, smišljen da zaštiti nekoliko desetina miliona ljudi. Ti ljudi bili su podvrgnuti jednoj strašnoj torturi, jednom preobličenju identiteta, ukidanju kulture, ukidanju vere, i Boga su im hteli ukinuti. Poslali su fašističke, odnosno nacističke horde, koje su ugnjetavale ogroman broj ljudi, upravo u krajevima u kojima se sad dešava specijalna vojna operacija, područje koje se oslobađa od nacizma rekao je prof. dr Radomir Milašinović za Kurir televiziju i dodao:

Darko Obradović
foto: Kurir televizija

- Svaki trezven čovek će prvo da istraži problematiku, bez navijačkih strasti, jer ako hoćemo istinu, o tome mora da savedočimo.

Darko Obradović
foto: Kurir televizija

Darko Obradović se osvrnuo i na ekonomske parametre.

- Ostalo je još da se baci atomska bomba na Kijev. I sve smo videli. Suština je jednostavna. Imate parametare svega. Ti potencijali su jedno pre ovog rata, a drugo sad. Šta će da se desi u samoj Ukrajnini teško je predvideti -

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:48

EVROPA U STRAHU OD TURSKE ZBOG OVOGA! Stručnjak za Kurir TV otkrio: Rat u Ukrajini ići će u nedogled UKOLIKO NE BUDE PLANA B

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track