KRVAVI POSLOVNI SASTANAK U RUSIJI: Baka nije ubedila biznismena da je pusti da živi u stanu, potegla kuhinjski nož u kolima VIDEO
Foto: Printscreen/news.rambler.ru/

krvavo

KRVAVI POSLOVNI SASTANAK U RUSIJI: Baka nije ubedila biznismena da je pusti da živi u stanu, potegla kuhinjski nož u kolima VIDEO

Planeta -

U Ačinsku je penzionerka ubila ruskog biznismena koji joj je kupio stan. Tokom zajedničkog sastanka, 60-godišnja žena je napala biznismena nožem. Snimak koji je snimila nadzorna kamera objavljen je na stranici grupe „Živim u Ačinsku“ na VKontakteu.

Na snimku se vidi kako čovek koji je izašao iz automobila pravi nekoliko koraka i pada na trotoar. Poznanik žrtve, pokušavajući da pobegne od napadača, beži od nje.

Kako je pojasnio Glavni istražni komitet Istražnog komiteta Rusije za Krasnojarsku teritoriju i Republiku Hakasiju, stan osumnjičenog je stavljen na prodaju 2021. godine, kupio ga je 44-godišnji stanovnik Krasnojarska i dozvolio bivšem vlasniku da u njemu živi neko vreme. Dana 16. jula 2022. godine, tokom sastanka sa novim vlasnikom stana, koji je održan u automobilu, žena je napala biznismena.

„Tokom dana 16. jula 2022. žena se sastala sa vlasnikom stana da ga zamoli da je pusti da živi u stanu još malo. Kasnije je žena, koja se nalazila na zadnjem suvozačevom sedištu automobila Tojota Kamri koji se kretao Avenijom Lapenkov u gradu Ačinsk, kao rezultat ličnih neprijateljskih odnosa izazvanih nevoljnošću da se iseli iz stana, izvadila pripremljeni kuhinjski nož, unapred iz ženske tašne i udarilalice na suvozačevom sedištu najmanje dva udarca u predelu grudi levo i vrat sa leve strane”, navodi se u saopštenju.

Pokrenut je krivični postupak zbog krivičnog dela iz čl.1. 105 Krivičnog zakonika Ruske Federacije (ubistvo). Žena je sada u pritvoru.

Kuir.rs/Rambler.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track