OVAKAV POVRATAK SA SVADBE NIJEDNA MAJKA NE ŽELI DA DOŽIVI: Limuzinu na pola presekao pijani vozač, policajcima na uviđaju pozlilo!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

OVAKAV POVRATAK SA SVADBE NIJEDNA MAJKA NE ŽELI DA DOŽIVI: Limuzinu na pola presekao pijani vozač, policajcima na uviđaju pozlilo!

Planeta -

Taj dan je bio veoma važan dan u životu 7-godišnje Kejti Flin.

Bila je jedna od devojaka koje su bacale cveće na venčanju svoje tetke Lize, zajedno sa svojom mlađom sestrom Grejs. Više od 200 prijatelja i rođaka okupilo se na plaži na Long Ajlendu da razveseli Lizu i Dejvisa na dan njihovog venčanja.

Gosti su gledali Kejti i Grejs kako razbacuju cveće u svojim prelepim haljinama - ali niko nije mogao da zna da će to biti poslednji dan za malu Kejti.

Posle dugog dana, mladini roditelji, Kristofer i Deniz, zajedno sa njenom sestrom Dženifer, Dženiferinim mužem Nilom, i njihove dve male ćerke, Kejti i Grejs, ušli su u limuzinu koja će ih odvesti kući.

„Sećam se da sam gledao limuzinu i video Kejti kako maše, i nisam mislio da će to biti trenutak kada vidite ljude poslednji put“, rekao je mladoženja Dejvid.

Limuzina je napustila Long Ajlend i krenula na autoput. Nisu mogli znati da je na putu bio i pijani vozač Martin Heidgen. Hajden se, krećući se suprotno smeru saobraćaja, frontalno sudario sa limuzinom i izazvao stravičan udes.

Prema policijskom izveštaju, Heidgenov nivo alkohola u krvi bio je tri puta veći od dozvoljenog. Popio je najmanje 14 pića i vozio brzinom od 130 km/h suprotno smeru saobraćaja najmanje 5 km pre nego što se dogodila katastrofalna nesreća.

Vozač limuzine Stenli Rabinovic (59) poginuo je na licu mesta nakon što ga je prignječio motor. Mladin otac Kristofer slomio je obe noge na nekoliko mesta nakon što je izleteo iz automobila. Kasnije su morali da mu amputiraju 2 noge. Njegova supruga Deniz takođe je bila teško povređena, a mala Grejs ostala je zarobljena u ruševinama.

Iako je patio od slomljenih leđa, Nil je pokušao da ispuzi da pozove pomoć. U međuvremenu, Dženifer, koja je povređena u nogu, očajnički je tražila Kejti, koja je u trenutku nesreće ležala na bočnoj stolici.

A onda je Dženifer Flin videla nešto što nijedna majka nikada ne bi smela da vidi – glava njene ćerke Kejti je bila odsečena od njenog sigurnosnog pojasa.

Jedan od prvih koji je stigao na lice mesta bio je Majkl Tandži, nevestin ujak koji radi kao policajac. Bio je na venčanju nekoliko sati ranije:

„Išao sam do zadnjeg dela limuzine kada je jedan tip izašao i rekao: „Ne idi tamo, jako je loše““, rekao je Majkl Tangi. „Otvorio sam zadnja vrata limuzine i shvatio da je to moja porodica.

Majkl Tangi je video Dženifer kako izlazi iz smrskanog automobila sa glavom svoje ćerke u rukama. Kejtino telo je ostalo u kolima, još uvek u haljini koju je nosila na venčanju nekoliko sati pre toga.

Ceo sat Dženifer je sedela pored puta. Držala je Kejtinu glavu na krilu i posmatrala kako ostatak njene porodice iznose iz smrskanog vozila.

Na kraju je pustila svoju ćerku i dala je Majklu. Pre nego što je to učinila, poljubila joj je lice poslednji put.

Događaj je promenio živote cele porodice. Martin Heidgen je osuđen na 18 godina zatvora nakon što je osuđen za dve tačke optužnice za drugostepeno ubistvo - ali ništa, naravno, nije moglo vratiti Dženiferinu ćerku.

Dženifer i Nil su odlučili da hrabro progovore o svojoj priči, nadajući se da bi to moglo sprečiti sličnu katastrofu u budućnosti.

„Pošto niko ne mora da živi životom kojim ja živim, osećala sam odgovornost, dužnost da ustanem i ispričam našu priču“, rekla je Dženifer.

Kurir.rs/usadailybrief

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track