PROSTITUTKA RADILA U BAZI U KOJOJ JE POTPISAN DEJTON: Na prevaru je zaposlili u raketnom programu, brzo počeli da koriste usluge!
Foto: Screenshot YT /WBNS 10TV, Shutterstock

bizarno

PROSTITUTKA RADILA U BAZI U KOJOJ JE POTPISAN DEJTON: Na prevaru je zaposlili u raketnom programu, brzo počeli da koriste usluge!

Planeta -

Viši naučnik za hipersonične rakete američkog vazduhoplovstva prevario je svog kolegu da zaposli prostitutku u vrhunskom vojnom istraživačkom timu kako bi mogao da nastavi da plaća njene usluge bez znanja svoje žene.

Dr Džejms Gord je optužen da je prevario nadzornika da unajmi 32-godišnju seksualnu radnicu Amandu F. Savino u timu zaduženom za razvoj hipersoničnih mlaznih motora i raketa u vazduhoplovnoj bazi Rajt-Paterson u blizini Dejtona, Ohajo, u 2017, pokazao je nalog koji je pribavio Dejli Bist, a prenosi Dejli Mejl.

Iako je njena nesposobnost u fizici, inženjerstvu i osnovnoj upotrebi procesora teksta brzo otkrivena tokom njenog svakodnevnog rada u kancelariji, ona je ubrzo ponudila stručnost koju je imala drugim naučnicima u bazi, a jedan pojedinac joj je plaćao 20.000 dolara godišnje da čisti svoj stan gol pre nego što se upusti u oralni seks.

Kako je zavera počela da se raspliće i prevareni nadzornik je pokušao da otpusti Savino sa njenog položaja, Gord je postao nasilan i pretio je da će ubiti supervizora i sebe, ali je na kraju prebacio prostitutku u drugi odsek sa platom od 150.000 godišnje.

Na Gordovom laptopu je pronađen spisak od 27 prostitutki čije usluge je koristio dok je bio u inostranstvu, mnoge iz zemalja koje su neprijateljski nastrojene prena SAD.

Gord, koji je svom kolegi rekao da ne želi da njegova žena i porodica saznaju za njegove afere, umro je pod nepoznatim okolnostima 2021. godine.

Nalog, koji je podnet u decembru 2019, tražio je pristup Gordovom mejlu za dokaze o proneveri/zloupotrebi državne imovine, lažnim, fiktivnim ili lažnim tvrdnjama, etničkom zastrašivanju, teškim pretnjama i iznuđivanju oficira ili zaposlenih u Sjedinjenim Državama.

Savino je bila pod istragom zbog lažnih, fiktivnih ili lažnih tvrdnji i prostitucije u blizini vojnih i pomorskih objekata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track