ZLOČIN U ALPIMA: Devojčica (4) preživela ispod mrtve majke

ZLOČIN U ALPIMA: Devojčica (4) preživela ispod mrtve majke

Planeta -
Krila se ispod tela nekih osam sati i nije se pomerala. Čula je buku, vrisak ali više nije mogla da kaže o pucnjavi u kojoj je ubijeo četvoro ljudi, muškarca i dve žene i biciklista

PARIZ - Četvorogodišnja devojčica pronađena je živa ispod tela mrtve majke, koja je među četvoro misteriozno ubijenih u francuskim Alpima."Krila se ispod tela nekih osam sati i nije se pomerala", rekao je tužilac Erik Mejo, prenela je agencija AFP.Tri od četiri žrtve su članovi britanske porodice na odmoru, a četvrta žrtva, biciklista, je lokalni stanovnik.Stanje druge ranjene devojčice, prebačene juče helikopterom u bolnicu u kritičnom stanju, jutros je stabilno i stavljena je pod posebnu zaštitu.

Beživotna tela troje ljudi, muškarca i dve žene, pronađena su juče u jednom automobilu sa britanskim registarskim tablicama i nedaleko od automobila i beživotno telo bicikliste na parkingu sela Ševalin, popularnog turističkog centra.Na mestu incidenta pronađeno je oko 15 ispaljenih metaka iz automatskog pištolja.

"Mala devojčica govori engleski jezik. Čula je buku, vrisak ali više nije mogla da kaže, ima tek četiri godine", rekao je Mejo.

Mejo kaže da je po jednoj teoriji to bio napad koji se završio krvoprolićem, ali i da "porodična drama nije isključena".Oko 60 žandarma uključeno je u istragu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track