SINA MILIONERA SAMLELA ELISA HELIKOPTERA U GRČKOJ, SAD SE POJAVILE NOVE TEORIJE O POGIBIJI! Ovo je glavna stvar koja se istražuje
Foto: Printscreen Fejsbuk

tragedija

SINA MILIONERA SAMLELA ELISA HELIKOPTERA U GRČKOJ, SAD SE POJAVILE NOVE TEORIJE O POGIBIJI! Ovo je glavna stvar koja se istražuje

Planeta -

Grčka policija i dalje pokušava da ustanovi šta je razlog tragične smrti 22-godišnjeg Džeka Fentona.

Istražitelji su odbacili mogućnost da je Fenton pokuša da napravi selfi kada je tragično poginuo.

Fenton (22) tragično je stradao 25. jula, nakon što je izašao iz helikoptera dok su motori još bili uključeni.

Mladić se sa prijateljima i rođacima vraćao sa poznatog grčkog ostrva u Atinu, nakon čega je trebalo svi privatnim avionom da otputuju u Englesku.

Policija i istražitelji vazdušnih nesreća sada istražuju teoriju da je 22-godišnji bivši mladić zaboravio svoj mobilni telefon dok se iskrcavao iz helikoptera i pojurio nazad da ga uzme i da se naglo okrenuo, prenosi Dejli mejl.

- Naša istraga se nastavlja, ali jednu od glavnih stvari koje istražujemo je da je Džek zaboravio svoj mobilni telefon u helikopteru i da se zato iznenada vratio po njega. Još smo u procesu dovršavanja naših intervjua, ali ga je jedan broj očevidaca video sa mobilnim telefonom u ruci, nekoliko trenutaka pre nego što je poginuo. Kada naša istraga bude završena, poslaćemo dosije tužiocu koji će odlučiti da li će biti optužnice, rečeno je iz policije za Dejli mejl.

Helikopter
Helikopterfoto: Intime News/Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema pisanju ovog medija, Joanis Kondilis, šef Odbora za bezbednost u vazdušnom saobraćaju i istragu nesreća, rekao je grčkim medijima da iz svedočenja koje su prikupili nigde se ne čini da je mladić želeo da napravi selfi, međutim, nekako se našao sa zadnje strane helikoptera.

- Izveštaji kažu da je 22-godišnjak držao mobilni telefon i držao ga uz uvo, ali još nije jasno da li je pričao ili se jednostavno vraćao prijateljima, rekao je Kondilis.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track