ZLOČIN U ALPIMA: Obračun oko droge ili pljačka

ZLOČIN U ALPIMA: Obračun oko droge ili pljačka

Planeta -
Muškarac Saad el Hili (50), njegova supruga i starija žena su nađeni mrtvi u automobilu, dok je Hilijeva sedmogodišnja ćerka sa teškim povredama zbrinuta u bolnici i nalazi se u komi, a četvorogodišnja ćerka, koja se krila osam sati u automobilu

PARIZ - Francuska policija i dalje utvrđuje motiv ubistva tročlane britanske porodice, pronađene pre dva dana u automobilu u blizini jezera Ansi, u francuskim Alpima.

Tužilac Erik Mejo rekao je da je motiv ubistva i dalje misterija ističući da je reč o "ogromnom divljaštvu" te da sigurno da je neko "želeo da ubije", prenosi BiBiSi.

Teorije o motivima ovog brutalnog napada uključuju i oružanu pljačku koja je pošla po zlu, obračun oko droge, ali nije isključeno ni da je reč o porodičnoj tragediji.

Muškarac Saad el Hili (50), njegova supruga i starija žena su nađeni mrtvi u automobilu, dok je Hilijeva sedmogodišnja ćerka sa teškim povredama zbrinuta u bolnici i nalazi se u komi, a četvorogodišnja ćerka, koja se krila osam sati u automobilu, ostala je nepovređena.

Nedaleko od automobila pronađeno je i beživotno telo bicikliste, lokalnog stanovnika Silvana Molijea.

Tri od četiri žrtve su upucane u glavu, rekao je Mejo, koji je dodao da je ubica koristio automatski pištolj.

Komšije britanske porodice, koja je živela u Klejgejtu, rekle su da se Hilijeva supruga zvala Igbal, starija ćerka Zainab i mlađa Zena.

Francuski predsednik Fransoa Oland istakao je da će vlasti učiniti sve što je u njihovoj moći da pronađe ubice, a britanski premijer Dejvid Kameron rekao je da "što pre saznamo šta se dogodilo, to bolje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track