UZNEMIRUJUĆE! Jeziv snimak likvidacije bivšeg ukrajinskog zvaničnika, koji je prešao na stranu Rusije (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

rat u ukrajini

UZNEMIRUJUĆE! Jeziv snimak likvidacije bivšeg ukrajinskog zvaničnika, koji je prešao na stranu Rusije (VIDEO)

Planeta -

Uznemirujući snimak nadzornih kamera pojavio se na društvenim mrežama i u medijima, a navodno pokazuje dramatičan trenutak ubistva Askera Leševa, bivšeg ukrajinskog zvaničnika koji je prešao na stranu Rusije.

Lešev je radio za Ukrajinsku službu unutrašnje bezbednosti (SBU) pre nego što se pridružio Luganskoj Narodnoj Republici koju podržava Moskva kao šef obaveštajne službe 2014, piše Dejli mejl.

Lešev je navodno bio živ nakon eksplozije, ali je nekoliko dana kasnije preminuo u bolnici.

Kako Dejli mejl ocenjuje, ova likvidacija podseća na ubitvo Ivana Suška u Zaporožju ove nedelje.

Na nedavno objavljenom video snimku za sigurnosnih kamera vidi se kako navodno Leševov automobil eksplodira u ulici Ševčenko u Starobilsku u Lugansku koji je pod ruskom kontrolom.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja