SAVETNIK UKRAJINSKOG MINISTRA PODELIO JEZIV SNIMAK: Ruski neonacista drži LOBANJU NAŠEG VOJNIKA (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter/Anton Gerashchenko

užas

SAVETNIK UKRAJINSKOG MINISTRA PODELIO JEZIV SNIMAK: Ruski neonacista drži LOBANJU NAŠEG VOJNIKA (VIDEO)

Planeta -

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kako navodno jedan Rus drži lobanju za koju tvrdi da pripada ukrajinskom vojniku.

Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko podelio je snimak i rekao da se radi o ruskom neonacisti Igoru Manguševu, prenosi Skaj njuz.

- Ruski neonacista Igor Mangušev drži lobanju. Tvrdi da je pripadao jednom od branitelja Azovtalja i priznaje ubistvo. Nadam se da je lažno, ali svi se sećamo snimaka naših vojnika kastriranih i ubijanih, glava im stavljaju na šipke i kače o ograde, napisao je on na Tviteru.

Neka gori u paklu

- Mi smo živi, a ovaj tip je već mrtav. Neka gori u paklu. Napravićemo pehar od njegove lobanje, rekao je muškarac na snimcima.

- Rusija se bori protiv Ukrajine kao antiruske države. Ovo je tragedija ukrajinskih vojnika. Nije nas briga koliko, moramo ih ubiti. Ova lobanja definitivno ne pripada civilu, samo smo ubili vojnika, dodao je.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track