HOROR NA LUKSUZNOM KRSTARENJU PO MEDITERANU: Tinejdžer (15) bio u bazenu kad mu je prišao muškarac, usledio UŽAS
Foto: Shutterstock

HOROR NA LUKSUZNOM KRSTARENJU PO MEDITERANU: Tinejdžer (15) bio u bazenu kad mu je prišao muškarac, usledio UŽAS

Planeta -

Tinejdžer (15) iz Velike Britanije navodno je seksualno zlostavljan dok je bio u bazenu na luksuznom krstarenju po Mediteranu.

Naime, policija je pokrenula istragu nakon što je dečak prijavio da ga je napao muškarac star oko 60 godina na brodu Seven Seas Explorer. Dečak je bio na odmoru sa porodicom i na jednom bazenu na brodu kupao se sa svojom rođakom kada se incident dogodio, prenosi Dejli mejl.

Kako javlja birtanski sajt, krstarica sa deset paluba bila je usidrena kod obale Dikilija u južnoj Turskoj u vreme navodnog seksualnog napada. Tinejdžer, čije ime nije otkriveno, tvrdi da ga je muškarac zagrlio i dodirnuo po intimnim delovima tela i pitao ga koliko ima godina.

U tom trenutku je navodno iskočio iz bazena i obavestio majku o tome šta se dogodilo pre nego što su pozvali obezbeđenje. Rečeno je da je putnik, za kojeg se pretpostavlja da nije Britanac, zatvoren u svoju kabinu nakon navodnog napada. Muškarac je potom odveden u lokalnu policijsku stanicu u nedelju kada je brod pristao u Istanbulu, dok je tinejdžer takođe podneo zvaničnu prijavu.

Dečaka je pregledao lokalni lekar, a majka je izjavila je da je ostao traumatizovan nakon incidenta na desetodnevnom krstarenju vrednom 20.000 funti.

- Toliko sam šokirana, a moj sin je i dalje izuzetno uznemiren zbog onog što se dogodilo - rekla je majka.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track