NASTAVNICA SILOVALA UČENIKA PA PUŠTENA UZ KAUCIJU: U kućnom pritvoru imala još 9 PUTA odnose sa njim
Foto: Printscreen/Twitter

severna karolina

NASTAVNICA SILOVALA UČENIKA PA PUŠTENA UZ KAUCIJU: U kućnom pritvoru imala još 9 PUTA odnose sa njim

Planeta -

Nastavnica iz Severne Karoline koja je uhapšena zato što je imala seksualne odnose sa jednim svojim učenikom, uhapšena je po drugi put pošto je prekršila uslovnu kaznu i, dok je bila u kućnom pritvoru, ponovo pozvala školarca na "druženje".

Elizabet Suzan Bejli (36) osumnjičena je za silovanje osobe mlađe od 15 godina. Puštena je u kućni pritvor uz kauciju od 75.000 dolara. Kada se saznalo da je pozvala istog učenika u svoj dom dok je bila u kućnom pritvoru, policija ju je ponovo uhapsila. Jedan od uslova puštanja bio je da se kloni svoje žrtve.

Policija je navela da je Bejli pozvala dečaka da dođe kod nje još devet puta, što je dovelo do toga da je protiv nje podignuto još 27 optužbi nakon njenog hapšenja u petak. One uključuju devet tačaka za doprinos delikvenciji maloletnika, devet tačaka za zastrašivanje ili ometanje svedoka, i devet tačaka za krivično delo kršenje uslova pretpretresnog puštanja na slobodu.

Policija nije otkrila koliko godina ima navodna žrtva. Vrativši se iza rešetaka, Bejli je rečeno da sada mora da plati 800.000 dolara da bi ponovo bila puštena iz pritvorskog centra pre suđenja.

Školske vlasti suspendovale su Bejli početkom avgusta kao odgovor na mučne optužbe da je imala seksualni odnos sa učenikom na akademiji Nortvju.

Kurir.rs/Njujork post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track