DEČAK ZADAVIO BABU! Jeziv snimak kruži internetom, kada ju je pustio već je BILO PREKASNO! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

kina

DEČAK ZADAVIO BABU! Jeziv snimak kruži internetom, kada ju je pustio već je BILO PREKASNO! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Planeta -

Na društvenim mrežama isplivao je snimak dečaka iz Kine koji obara svoju baku na glavu i davi je do smrti nakon što je pokušala da ga kazni batinama.

U tragičnom incidentu, koji se dogodio u ruralnoj Kini, vidi se kako starica tuče 10-godišnjeg dečaka dok je on na krevetu. Čini se da je dečak otprilike iste visine kao starica. Besan zbog kazne, dečak viče na ženu pre nego što je je bacio na zemlju i udavio.

-Udaraš me, udaraš me, čuje se dečak kako vrišti dok stavlja ruke oko bakinog vrata.

Žena, ne mogavši da se oslobodi dečakovog stiska, pokušava da udari dečaka papučama, ali on je odbio da je pusti.

Nekoliko trenutaka kasnije, baka ne reaguje i njeno celo telo postaje mlitavo.

Osoba koja snima video, a koja se takođe čini da je dete, ne uspeva da interveniše i u jednom trenutku čak kaže "Nemoj da se svađaš, ustani brzo".

Dečak odbija da sluša i nastavlja da davi starici vrat. U ovom trenutku, žena koja izgleda kao majka deteta ulazi unutra i čuje se kako govori: "Ne davi svoju baku". Ali dečak uopšte nema nameru da se pusti, urlajući: "Tučeš me svaki put, govoriš da sam nerazuman, tuci me, ko je nerazuman!"

Incident je trajao više od dva minuta. Osoba koja je snimila incident je konačno shvatila da nešto nije u redu i prišla je da zaustavi dečaka.

-Pusti, neće te više udarati, obećava da te više neće udarati, stvarno te više neće udarati, samo pusti, rekla je osoba.

Majk se naljutila i počela da udara dečaka. Dečak je na kraju pustio, ali je bilo prekasno. Na zemlji se vidi beživotno telo bake. Snimak se završava tako što žena nasilno tuče dete uz psovanje: "Tvoja baka je mrtva“.

Kurir.rs/ibtimes.sg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track