Najnovije vesti

OVAKO ĆE SINOVI RAMZANA KADIROVA DA RATUJU: Objavljeni snimci sa vojne obuke naslednika čečenskog lidera! VIDEO
Foto: Printscreen

poruka

OVAKO ĆE SINOVI RAMZANA KADIROVA DA RATUJU: Objavljeni snimci sa vojne obuke naslednika čečenskog lidera! VIDEO

Planeta

Čečenski lider Ramzan Kadirov je odlučio da svoje maloletne sinove pošalje u rat u Ukrajinu. Ahmet, Eli i Adam biće locirani na “najtežim deonicama linije fronta”, naveo je lider Čečenije.

Lider Čečenije je takođe pozvao “praznogovornike“ koji tvrde da njegovi rođaci ne učestvuju u specijalnoj operaciji da se ”u bliskoj budućnosti zauzmu sa momcima i uvere se da je Ahmat snaga!“

“Došlo je vreme da se pokažu u pravoj borbi, a ja samo pozdravljam njihovu želju. Uskoro će oni izaći na prvu liniju fronta i biće na najtežim deonicama linije fronta”, rekao je Kadirov.

Kadirov tvrdi da to što su njegovi sinovi maloletni ne utiče na obuku.

"Činjenica da su maloletni ne bi trebalo da utiče na obuku onih koji brane našu otadžbinu. Unuci prvog predsednika Čečenije Ahmata Kadirova - Ahmat, Eli i Adam imaju 16, 15, i 14 godina. Ipak, njihova vojna obuka počela je pre mnogo vremena, kad su bili baš mali", naveo je Kadirov.

Kadirov je rekao da se njegova deca od malena kako da rukuju raznim oružjem, kako da ga koriste na bilo kojoj udaljenosti i teoretskim osnovama.

"Ahmat, Eli i Adam su spremni da svoje veštine primene u zoni fronta", rekao je Kadirov.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/MONDO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja