VLASNIK HOTELA NA HALKIDIKIJU POBEGAO POSLE SKANDALA: Tusristi slučajno otkrili da gazda neovlašćeno SNIMA GOSTE u sobama
Foto: Profimedia

haos

VLASNIK HOTELA NA HALKIDIKIJU POBEGAO POSLE SKANDALA: Tusristi slučajno otkrili da gazda neovlašćeno SNIMA GOSTE u sobama

Planeta -

Javnost i turisti u Grčkoj, uznemireni su posle informacije da je jedan od vlasnika hotela u popularnom grčkom letovalištu, unutar soba objekta, postavio kamere koje su snimale svaki detalj boravka turista unutar apartmana.

Sve se dogodilo u hotelu na Afitosu, a sve je slučajno otkrio par turista koji je primetio skrivene nadzorne kamere koje su snimale svaki njihov pokret. Za slučaj se ubrzo saznalo u celom mestu, pa je nastao pravi haos, zbog čega je vlasnik hotela morao da poskida sva obeležja i table koje su vodile do turističkog objekta i pobegao.

Dvadesetšestogodišnji turista je shvatio da postoji kamera kada je otišao da napuni mobilni telefon u utičnicu preko puta njihovog kreveta, dok je, prema saznanjima, 25-godišnja devojka radila u kafe-baru koji se nalazio na seoskom trgu od strane vlasnika soba za iznajmljivanje u selu, prenosi portal "Ant1news"

Naime, prema informacijama, prošle nedelje je sam vlasnik ponudio da tu sobu ustupi mladoj ženi, kako bi ona tamo boravila sa svojim partnerom kako bi uštedela novac. Međutim, vlasnik hotela Afantos je u izjavi koju je dao policijskoj stanici Kasandra, navodno, negirao optužbe, tvrdeći da je postavio diktafon-kameru da kontroliše prostor tako da ništa ne bude ukradeno.

Međutim, ubrzo je rešio da ukloni svaki trag postojanja hotela i kafića koji je vodio. Naime, on je poskidao sve table i nazive na kojima se nalazilo ime firme, te je pobegao daleko od Afitosa, gde su meštani takođe burno reagovali na radnje koje su se dešavale unutar turističkog objekta.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track