CRNI BILANS PADA SU-34: Do sada šestoro poginulih, 25 povređenih, osmoro otrovano dimom u TEŠKOM STANJU, među njima jedno dete
Foto: Printscreen Twitter

zvanični podaci

CRNI BILANS PADA SU-34: Do sada šestoro poginulih, 25 povređenih, osmoro otrovano dimom u TEŠKOM STANJU, među njima jedno dete

Planeta -

Broj poginulih nakon vanredne situacije u Jejsku porastao je na šest, povređenih na 25, saopštio je operativni štab Krasnodarske teritorije.

"Broj poginulih porastao je na šest. Povređeno je 25", saopštio je operativni štab u poruci na Telegram kanalu, prenosi RIA Novosti.

- Trenutno nema pretnje od urušavanja stambene zgrade u Jejsku, sada je evakuisano 250 ljudi, uključujući 40 dece -rečeno je RIA Novostima u Ministarstvu civilne odbrane i vanrednih situacija Krasnodarskog kraja.

Sedmoro odraslih i jedno dete su u teškom stanju nakon vanredne situacije u Jejsku, otrovani su produktima sagorevanja, rekla je zamenica guvernera Krasnodarske teritorije Ana Minkova.

"U ovom trenutku povređeno je 10 osoba, među kojima troje dece. Najteže je 7 odraslih i 1 dete. Otrovani su produktima sagorevanja. Svi su prevezeni u bolnicu", napisala je Minkova na svom Telegram kanalu.

19 osoba je povređeno, od toga su sedmoro odraslih i jedno dete u teškom stanju, naveo je vice-guverner Krasnodarskog kraja, prenose RIA Novosti.

Svi su žrtve rušenja vojnog aviona Su-34 na stambenu zgradu u Jejsku, saopštilo je rusko MInistarstvo za vanredne situacije.

Guverner Krasnodarskog kraja Venijamin Kondratjev je na svom Telegram kanalu saopštio da je oštećeno 17 stanova u zgradi od devet spratova.

"Prema preliminarnim informacijama operativnih službi, srušio se vojni avion Su-34. Kao rezultat toga, izbio je požar u devetospratnici. Vatra je zahvatila više spratova odjednom. Prethodno je oštećeno 17 stanova. Na licu mesta rade ekipe Hitne pomoći“, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track